Horoscop, joi, 26 martie 2020

Gemenii sunt ajutați de oamenii dragi.
Gemenii sunt ajutați de oamenii dragi.

Horoscop.Gemenii vor fi ajutați de oamenii dragi.

Berbec

Saturn intrat recent zona planurilor de viitor te provoacă să accepți incertitudinea și să nu îți mai pui obiective pe termen lung. 

Taur

Ești nemulțumit de toate restricțiile, ți se pare că nu duc nicăieri. În zile ca aceasta, recomandabil este să înveți ceva nou. 

Gemeni

Cere și ți se va da. Lasă orgoliul atunci când ai nevoie de ajutor, indiferent de care. Oamenii vor veni în sprijinul tău și fără a cere ceva în schimb. 

Rac

Partenerul de viață știe să reacționeze în momente mai grele și acest fapt îți oferă încredere că totul va fi bine. Împreună treceți peste toate.

Leu

Consumul exagerat de știri îți va dăuna serios astăzi. Imaginația ta va fi greu de controlat și te vei gândi la cele mai neplăcute scenarii.

Fecioară

Ai impresia că, în curând, nu îi vei mai putea calma pe cei apropiați. Rezerva ta de răbdare este pe sfârșite. Încearcă să te și relaxezi.

Balanță

Nu ai chef să te implici în nimic. Îi lași pe ceilalți să facă toată treaba sau să ia deciziile cele mai importante. Pentru moment, va fi o decizie înțeleaptă.

Scorpion

Relațiile colegiale sunt foarte tensionate, ești suspicios și te ferești cât se poate de contact cu oamenii din preajma ta. 

Săgetător

Oamenii dragi îți reproșează că ți-ai pierdut optimismul și că te-ai transformat într-o persoană negativistă. În mare parte, au dreptate.

Capricorn

Vrei să sari în ajutorul celor care au de suferit de pe urma acestor vremuri, dar îți dai seama că ești neputincios. Nu îți neglija familia!

Vărsător

Te analizezi și ajungi la concluzia că modul tău exagerat de a comunica permanent cu oamenii dragi este de fapt o fugă de realitate.

Pești

Te bucură orice mesaj primit de la cunoscuți. Așa ai impresia că totul este sub control și că vei trece mult mai ușor peste această perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel