Horoscop, joi, 25 iulie 2019

 Joi, rolul de moderator  se va potrivi nativilor din zodia Pești
Joi, rolul de moderator se va potrivi nativilor din zodia Pești

Horoscop. Dragoştea pluteşte în aer astăzi, chiar şi în cazul Scorpionilor, iar pentru Săgetători este  posibil ca la locul de muncă să fie nevoie de toată concentrarea, mai mult decât de obicei.

Balanţă

Dacă te simţi ca şi cum ai fi în vacanţă, foloseşte această relaxare pentru a oferi mai multe soluţii creative decât atunci când nu eşti aşa relaxat. Uneori, o detaşare poate surprinde lucruri care sunt imposibil de văzut dacă eşti prea implicat în problemă. Seara, e ideal să mergi la spa sau să faci o baie caldă, asta îţi va oferi un tonus perfect a doua zi.

Scorpion

Dragoştea pluteşte în aer astăzi, chiar şi în cazul tău. Dacă eşti deja într-o relaţie, e timpul pentru a încerca ceva nou, chiar extravagant. Dacă eşti singur, ai şanse mari să întâlneşti pe cineva special. Financiar, s-ar putea să descoperi că poţi face profit dintr-un hobby, sau dintr-o ideea radicală de afaceri.

Săgetător

E posibil ca la locul de muncă să fie nevoie de toată concentrarea ta, astăzi, mai mult decât de obicei. Asta ar putea să te detaşeze în faţa celorlalţi colegi în competiţia pentru promovare. Dar va şi lăsa chestiunile casnice nerezolvate. E posibil totuşi ca un membru al familiei să îţi ceară ajutor pentru mutarea mobilei, sau redecorare. Ai energie şi pentru asta, dar asigură-te că seara te vei odihni.

Capricorn

Pentru zodia Capricorn, bugetul merită mare atenție astăzi. Cheltuielile au nevoie de un control, pentru a nu vă dezechilibra din punct de vedere financiar. Fiți calculați pentru a da banii doar pe ce aveți nevoie. Spre seară, ar fi bine să nu recurgeți la activități care vă vor extenua, recomandă horoscopul.

Vărsător

Astăzi, nativii din zodia Vărsător și-ar putea stabili prioritățile. Ar fi bine să vă ocupați doar de treburile urgente, pentru a avea timp ca să vă relaxați în cea de-a doua parte a zilei. Mare atenție și la conversațiile pe care le aveți cu șefii. Vorbele bine ales vă vor aduce câștig, însă, dacă reacționați nervos în discuții, riscați să tensionați relația profesională, avertizează horoscopul.

Pești

Joi, rolul de moderator se va potrivi nativilor din zodia Pești. Un conflict la care asistați la serviciu sau în viața privată va putea fi aplanat cu intervenția voastră împăciuitoare și vă veți bucura de aprecierea celor din jur. După-amiază, ar fi bine să găsiți timp și pentru voi, pentru a savura momentele de relaxare de care aveți nevoie.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel