EXCLUSIV  Horoscop, joi, 23 mai 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi avem Lună Plină în Săgetător. 

Astăzi avem Lună Plină în Săgetător. Acest eveniment va beneficia de susținere de la Pluto din Vărsător! Soarele în Gemeni cere schimbări și diversitate. Luna în Săgetător vrea ca lucrurile să fie făcute corect și într-un mod cât mai pretențios. De asemenea, se va da o luptă între "eu știu" și "eu cred",  care va fi destul de intensă. Luna Plină tot timpul ne provoacă să luăm decizii, să renunțăm la ce nu ne mai folosește sau să ne schimbăm radical modul de a vedea viața. 

Berbec

Vei fi predispus la exces de zel în toate domeniile. Dar, astrele te invită să fii mai atent la buget. Răsfață-te, dar cu măsură. 

Taur

Conjuncția Venus-Jupiter se petrece în semnul tău. Vei avea o zi bună dacă vei alege să vezi doar jumătatea plină a paharului.

Gemeni

Luna Plină se va petrece în casa a șaptea. Pot apărea neînțelegeri cu partenerul sau cu persoanele importante. 

Rac

Nu refuza sprijinul prietenilor! De asemenea, astrele îți recomandă să fii mai atent la nevoile apropiaților 

Leu

Astrele îți oferă numeroase oportunități pe plan profesional. Dar asta nu înseamnă că totul va fi lapte și miere. 

Fecioară

Luna Plină te obligă să împaci și capra și varza. Adică să îți rezolvi problemele mai vechi din carieră, dar să și petreci timp de calitate cu familia.

Balanță

Discreția este aliatul tău cel mai de preț. Astrele îți recomandă să iei rolul observatorului. Mintea îți va funcționa foarte bine. 

Scorpion

Bugetul tău este amenințat. Atât de tine, cât și de cei dragi. Generozitatea este lăudabilă, dar nu și atunci când este folosită pentru a demonstra ceva. 

Săgetător

Luna Plină se petrece în semnul tău. Treci prin diverse stări. Fără explicații. Acum ești trist, după care vei deveni foarte vesel. 

Capricorn

Dacă organismul îți dă semne că nu mai poate, ar fi bine să îl asculți. Adică să nu te implici în mai multe proiecte profesionale decât este cazul. 

Vărsător

Îți vei da seama singur că unele planuri nu își mai au rostul. Și decizi să renunți la ele. Nu trebuie să cauți repede altele noi.

Pești

Locvacitatea ta va fi pe placul apropiaților. Și te va ajuta să obții ceea ce îți dorești. Călătoriile vor fi foarte plăcute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel