Horoscop, joi, 23 aprilie 2020

Taurii sunt sfatuiți să înceapă lucruri noi.
Taurii sunt sfatuiți să înceapă lucruri noi.

Horoscop. Pe 23 aprilie avem Lună Nouă în Taur. Este o zi potrivită pentru a ne pune intenții referitoare la viitorul apropiat.

Berbec

Tema principală a zilei este bugetul. Ori îți dai seama că veniturile actuale nu îți mai ajung, ori ai parte de cheltuieli neașteptate. 

Gemeni

Renunți foarte greu la ce nu îți mai folosește. Astrele îți recomandă să te întrebi ce obiecte nu ai mai folosit de mult și ce poți arunca.

Rac

Pui multă presiune pe prieteni prin modul tău de a te victimiza. Tu vrei să le demonstrezi că ești om bine intenționat, dar îți iese exact invers. 

Leu

Surprizele se țin lanț la locul de muncă. Schimbările ciudate din organigramă îți vor da multe planuri peste cap. Nu te gândi la tot ce este mai grav!

Fecioară

Cât trăim, învățăm. Iar tu știi cel mai bine că nimeni nu este perfect. Dar tu tinzi către a fi, deci ai nevoie să studiezi ceva nou. 

Balanță

Este cazul să înveți să fii mai independent, să nu mai depinzi de validarea sau de resursele celorlalți. Te vei simți mai împlinit. 

Scorpion

Partenerul are nevoie de libertate și vrea să îți schimbi comportamentul față de el. În caz contrar, se va transforma și nu îți va conveni. 

Săgetător

Rutina, obiceiurile și stilul alimentare devin obiectivele tale. De fapt, îmbunătățirea lor. Încearcă să nu te grăbești ca de obicei. 

Capricorn

De când nu ai mai avut cu adevărat poftă de viața? De când nu ai mai făcut ceva pentru propria fericire. Luna Nouă te va pune pe gânduri. 

Vărsător

Cât de mult îți place casa în care locuiești? Ai putea să mai schimbi ceva? Este cazul să cauți confortul în spațiul din jurul tău. 

Pești

Prietenii observă că ai început să comunici diferit, ești mai stăpân pe tine. Pe alocuri chiar încăpățânat. Nici ție nu îți vine să crezi ce pragmatic ai devenit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel