HOROSCOP, joi, 21 septembrie, 2017

Berbec

Ai impresia ca toate belelele s-au adunat azi in calea ta si ai numai relatii tensionate cu oricine. Problema nu pare sa fie la tine, ci la cei din jurul tau, de parca ai ghinionul de a atrage alaturi doar oameni nervosi, stresati, artagosi, si, in asemenea anturaj, nici nu se pune problema de spor si eficienta. La tot ce propui tu, se trezeste unul sa critice si sa spuna nu, iar altii sar si mai agresiv la bataie, cu argumente impotriva tuturor. Ai rabdare, nu aluneca si tu in capcana nervilor, ca altfel va iesi un razboi pe cinste. Lasa-i pe ei sa se linisteasca, mai intai.

Taur

Decat sa cauti mereu vinovati pentru problemele care iti tot apar in cale, mai bine ai invata ceva din ele! Nimeni nu e vinovat, eventual doar tu esti singurul responsabil, pentru ca nu ai stiut sa profiti de ocaziile care ti s-au oferit. Incapatanarea de a nu-ti recunoaste greselile a generat alte situatii neplacute si, mai devreme sau mai tarziu, si acestea vor iesi la lumina cerand de la tine si mai multe eforturi pentru a le echilibra. Stai un pic si priveste-te cu realism in oglinda si, daca descoperi ca esti totusi vinovat de o anumita eroare, grabeste-te s-o repari.

Gemeni

Oboseala atinge azi cote maxime si in plan fizic, si mental, incat nu dai randament in niciunul din domeniile de care te ocupi. Il iei pe nu in brate si refuzi sa incerci, pentru ca spui din start ca nu se poate face! Ba s-ar putea face, daca te-ai ambitiona un pic si mai ales, daca nu te-ai lasa influentat si de cei din jur care privesc lucrurile intr-o nota clar pesimista si nu vad nimic bun la capatul acestor eforturi. Renunti prea repede, dar, daca tot nu ai nimic de care sa te agati pentru a depasi impasul, poate ar fi bine sa stai o zi pe margine, altfel rezultatele ar fi mediocre.

Rac

Unde apari tu, chiar si cele mai aprinse conflicte au sanse sa se aplaneze, pentru ca vii cu duhul blandetii si reusesti sa-i linistesti pe toti cu o vorba. Nimeni nu si-ar permite sa ridice tonul in fata ta, pentru ca inspiri respect si autoritate, chiar si fara a fi nevoie de ton ridicat. Tu ai mereu argumente logice, exemple concrete, solutii practice la orice situatie tensionata si consideri ca nu are rost sa te certi pentru aspecte care oricum isi vor gasi rezolvarea daca toata lumea ar coopera pasnic. Ghideaza-i si pe ceilalti spre gasirea celei mai eficiente solutii.

Balanță

Iubirea nu vine intotdeauna in lumini sclipitoare, ci si in forme banale, pe care ai fi tentat sa le ignori. Totusi, azi trebuie sa fii atent la ce se petrece in jurul tau, pentru ca evenimentele prin care treci, desi marunte si nesemnificative, au conotatii speciale pentru inima ta. E ca si cum cea mai mare iubire a vietii tale apare in cel mai sters loc, dar, daca nu te cramponezi de nimicuri, ai putea avea parte, mai apoi, de lucruri deosebite. Nu da cu piciorul la o sansa de iubire doar pentru ca nu e vorba de Fat Frumos calare pe cal alb in cel mai romantic peisaj la care ai visat vreodata.

Scorpion

Atmosfera este foarte tensionata in jurul tau, dar chiar tu esti cel care genereaza dispute, pentru ca il iei pe nu in brate si respingi parerile altora. Fii mai flexibil in fata ideilor diferite de ale tale, pentru ca nu numai tu ai intotdeauna dreptate. Daca tu crezi cu tarie ca parerea ta este cea mai corecta, lupta pentru a-ti impune punctul de vedere, dar gandeste-te cat se poate de obiectiv inainte daca adevarul e la tine. Poate e undeva la mijloc si ar merita ascultata si parerea adversa, gasind un compromis reciproc avantajos.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel