HOROSCOP, joi, 20 iulie 2017

Berbec

Nu incerca sa pari altcineva decat esti, pentru ca se va vedea de la o posta ca porti o haina care nu te reprezinta. Incerci s-o faci pe durul, pe superiorul, pe atotputernicul, or tu nu esti deloc asa, ca atare ar fi mai bine sa iti admiti adevarata fata fara sa te jenezi de eventualele puncte slabe. Nimeni nu e perfect, deci de ce ai dori tu sa porti o masca falsa? Altii vor mirosi ca nu esti asa si mai rau te vor ataca in astfel de situatii. Ai tendinta de a aborda o imagine inselatoare care, intr-o zi, si pe tine te va deruta, de aceea ar fi mai bine sa te impaci cu cel care esti si sa fii tu, asa cum esti, cu bune si rele.

Taur

Muncesti mult, dar nu prea se vad roadele eforturilor depuse din cauza carcotasilor care-ti pun la indoiala serviciile. Nu abandona la primele critici, inarmeaza-te cu rabdare si putere de convingere, pentru ca se vor ivi multi oameni care iti gasesc nod in papura. Se resimte un spirit de competitie cam agresiv in jur, dar nu trebuie sa te opreasca din elan, ci sa te stimuleze sa-ti arati valoarea si superioritatea, de care nu te poti indoi. Ai muncit mult ca sa ajungi aici deci nu abandona la critica altuia.

Gemeni

Nu nimeresti in cel mai favorabil mediu, pentru ca te afli printre oameni negativisti, pesimisti, incarcati de probleme si griji, si te vor molipsi si pe tine. Daca ai putea tine departe asemenea tovarasi de discutie, ai fi mult mai castigat, dar nu prea reusesti, de parca acestia se tin scai de tine. Probabil tu le faci bine, gasesc in tine o sursa de energie pozitiva, dar nu-si dau seama ca sunt vampiri energetici si, in timp ce ei se incarca si se simt excelent, te impovareaza pe tine de tot balastul lor negativ. Fugi de cei care se plang intruna, pentru ca esti ca un burete care absoarbe emotiile lor negative!

Rac

Daca pleci la drum, asigura-te ca toate chestiunile costisitoare sunt verificate atent, ca sa nu te trezesti in vreo incapacitate de plata. Verifica benzina din rezervor, banii de pe card, portofelul cu acte, tot ce crezi ca vei folosi pe parcursul calatoriei, deoarece exista riscul sa ajungi la destinatie fara un detaliu suficient de important cat sa strice scopul deplasarii. Posibil ca la capat sa te astepte un contract de semnat sau o promisiune in bani, dar ceva de pe parcurs poate strica buna desfasurare a lucrurilor, incat sa ai mai mult de platit decat de castigat.

Leu

Esti in fata unui sens nou, interesant, dinamic, stimulativ, si abia astepti sa-i dai startul a sa ajungi mai repede la scopul suprem. Lucrurile pot evolua repede si bine, datorita acestui tonus pozitiv care te cuprinde. Atata timp cat crezi cu tarie in sansele tale de a atinge succesul, nimic nu te poate opri, ci vei descoperi de fiecare data resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus. Spera, cere, tinteste sus, ridica stacheta la cote inalte, pentru ca poti ajunge acolo! Ambitia ta creste din ce in ce mai mult cu fiecare succes pe care il culegi pe parcurs si, pentru ca vezi ca se poate, indraznesti si mai mult!

Fecioară

Nu prea ai cu cine colabora eficient, in ciuda dorintei tale de a construi ceva concret. Cand te uiti in jur, e cam gol sau, chiar daca te afli in cel mai aglomerat mediu, nu ai parte de tovarasi prea cooperanti. Toate propunerile tale raman fara ecou, nu ating coarda celor care te asculta, ca atare, daca vrei o zi de succes, fa pe cont propriu tot ce ti-ai propus. Nu apela la altii pentru ca unii spun nu din start ori din comoditate, ori din neincredere (in tine sau in fortele lor), ori dintr-un dezinteres vizibil. Tu, in schimb, ai un interes foarte bine stabilit si nu pierzi timpul degeaba: te apuci de treaba, in ciuda tuturor afronturilor si lucrurile chiar evolueaza!

Citește mai multe pe teotrandafir.com 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel