Horoscop, joi, 18 iunie 2020

Horoscop. Mercur, planeta comunicării, își va începe retrogradarea în semnul Racului. Cu toții ne vom confrunta cu situații din trecut.

Berbec

Ai tot evitat să porți discuții cu unele rude. De astăzi îți va fi din ce în ce mai greu. Te întâlnești cu ele unde nu te aștepți.

Taur

Vorbele costă. Deci ai grijă cum, când și cu cine comunici. Există riscul unor încurcături greu de rezolvat pe urmă.

Gemeni

Retrogradarea lui Mercur va avea impact asupra relației pe care o ai cu banii câștigați din muncă. Și vei rămâne surprins.

Rac

Ai făcut multe promisiuni în trecut, de care nu te mai poți ține. Și va fi extrem de dificil să le explici oamenilor de ce se întâmplă asta.

Leu

Vrei să devii observator, să stai mai detașat față de problemele de la locul de muncă. În plus, vei fi neobișnuit de tăcut.

Fecioară

Prietenii au sfaturi pentru problemele pe care le ai la serviciu. Iar tu ești dispus să îi asculți și să le pui în practică.

Balanță

Nu este cazul să crezi toate vorbele șefilor. Ți-au demonstrat că nu au fost întotdeauna sinceri, deci fii mai rezervat.

Scorpion

Va fi nevoie să fii mai atent la actele pe care le semnezi, documentele pe care le întocmești sau la negocierile duse cu orice instituție.

Săgetător

Vei fi preocupat de problemele partenerului, multe dintre ele financiare. Ba chiar te vei implica și vei încerca să îl ajuți cum știi tu mai bine.

Capricorn

Vei fi rezervat față de orice persoană pe care o vei cunoaște. Și bine faci! Recomandabil ar fi să nu dai multe detalii despre tine.

Vărsător

Așteptai de mult să discuți anumite probleme la locul de muncă. Este cazul să fie rezolvate. Evită situațiile foarte stresante!

Pești

Copiii se simt ignorați și reacționează în moduri neașteptate pentru a obține atenție. Evită investițiile riscante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel