Horoscop, joi, 16 mai 2019

Şansa Fecioarelor ar putea apărea astăzi din poveşti romantice
Şansa Fecioarelor ar putea apărea astăzi din poveşti romantice

Horoscop. Berbecii s-ar putea trezi într-o situație foarte stresantă, în care întreaga responsabilitate apasă pe umerii lor, iar Taurii ar face bine să plănuiască o mică excursie în natură.

Berbec

Berbecii s-ar putea trezi într-o situație foarte stresantă, în care întreaga responsabilitate apasă pe umerii lor. Încearcă să nu iei decizii la cald, ci să aștepți momentul oportun pentru a acționa, chiar dacă cei din jur pun presiune pe tine. La fel de important, nu încerca să-i mulțumești pe toți, este rețeta perfectă pentru dezastru. Spre seară nativii din Berbec ar putea primi o veste bună cu privire la bani.

Taur

Taurii ar face bine să plănuiască o mică excursie în natură. Nu trebuie să fie neapărat ceva scump sau care necesită zile întregi de pregătire. O escapadă alături de cei mai buni prieteni, timp o noapte sau două, ar face minuni pentru starea de spirit. Nativii din Taur au nevoie de astfel de ieșiri pentru a-și reîncărca bateriile. Altfel, ar putea interveni o stare de plictiseală, în care nu mai au chef de nimeni și nimic.

Gemeni

Relația de cuplu a Gemenilor ar putea trece prin momente dificile. Nu este exclus ca partenerul de viață să aibă dubii cu privire la viitor și să pună la îndoială chiar și cele mai profunde sentimente. O discuție dureroasă, dar sinceră, e mai necesară ca oricând. Nu te opri din căutarea adevărului, chiar dacă persoana iubită dă semne de reticență sau chiar refuză să comunice. Problemele se vor agrava în timp, dacă nu sunt rezolvate cu determinare.

Rac

Azi e ziua ta! Refă-ţi garderoba, fă ordine în cămară, ocupă-te de tine. Vei avea succes în aceste direcţii şi dacă te preocupi îndeajuns, vei vedea că se prefigurează un viitor mai sănătos în viaţa ta. Fii atent şi la emoţiile celor din jurul tău. Cineva vrea să te scape de stres şi îţi ascunde problema pe care o are, dar tu poţi să ajuţi această persoană.

Leu

Concentrază-ţi energia asupra succesului în carieră, în loc să o iroseşti în discuţii inutile despre lucruri pe care nu poţi să le controlezi. Poate fi dificil la locul de muncă, dar dacă depui suficient de mult efort, vei culege roadele. După muncă, asigură-te că te relaxezi lângă oamenii cei mai dragi ţie, în familie, Asta îţi va asigura recăpătarea forţelor după o zi lungă.

Fecioară

Şansa ta ar putea apărea astăzi din poveşti romantice. Dacă eşti într-o relaţie, petrece cât mai mult timp din zi cu partenerul. Dacă eşti singur, nu sta pe gânduri şi fă schimb de numere de telefon cu o persoană drăguţă care a apărut în viaţa ta. Dacă petreci timp cu familia, aminteşte-ţi că deciziile trebuie luate împreună, cu aprobarea tuturor. Ascultă şi ce spun ceilalţi şi dezvăluie-le sincer planurile tale.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel