Horoscop, joi, 16 aprilie 2020

Horoscop. Scorpionii vor avea foarte mult de muncă. 

Berbec

Astăzi faci față mai bine restricțiilor impuse de aceste vremuri. Găsești motive să te bucuri de ceea ce ai și comunici mai eficient cu oamenii dragi. 

Taur

Persoanele cu autoritate din viața ta doresc să te ajute să te schimbi. Tu vei opune rezistență ca de obicei, dar o vei face până la urmă. 

Gemeni

În toată agitația cotidiană, tu vei găsi încredere pentru viitorul apropiat. Știi că te poți adapta oricarei situații. Discuțiile cu prietenii ajută mult. 

Rac

Nu ești adeptul limitelor sau al restricțiilor. Iar acum le trăiești și este insuportabil. Din fericire, tehnologia te ajută să iei legătura cu oamenii dragi. 

Leu

Ai așteptări mari de la partener sau de la persoana care te place. Ai un scenariu bine pregătit în capul tău, dar realitatea este cu totul și cu totul alta. 

Fecioară

Colegii te ajută să treci peste o încurcătură. Vei răsufla ușurat și vei dori să îi recompensezi. Persoana iubită are nevoie de romantism. 

Balanță

Credeai că totul va fi bine în aceste zile, că îi vei asculta pe cei care îți zic să te protejezi. Ești o persoană sociabilă și nu poți trăi fără oameni în jurul tău. 

Scorpion

Ești obligat să faci multe drumuri pentru serviciu, să întocmești multe documente sau să susții prezentări în lipsa unor colegi. Vei fi epuizat. 

Săgetător

Unii îți vor reproșa că ești prea vorbăreț, alții că ești prea tăcut. E clar că nu îi poți mulțumi pe toți. Ia-ți o pauză de câteva minute să îți dai seama ce vrei tu. 

Capricorn

Partenerul îți modifică lista de cumpărături pentru sărbători. Și bineînțeles, bugetul inițial nu va mai fi suficient. Încercați să vă înțelegeți. 

Vărsător

Simți ceva, dar faci altceva. Emoțiile tale sunt la extreme și vei refuza să crezi acest lucru. Te consideri rațional, dar uite că sunt zile în care ai nevoie să fii mai blând cu tine. 

Pești

Apropiații te vor mai vioi, însă ei nu știu că abia te ridici din pat. Nu ai energie, chef și dorință de a te ocupa de multe astăzi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel