EXCLUSIV  Horoscop, joi, 13 mai 2021

Horoscop, marți, 28 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 28 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Jupiter se pregătește să iasă din semnul Vărsătorului.

Berbec

Te pregătești să intri într-o etapă de conștientizare a problemelor sau a legăturilor cu oameni toxici, cărora le-ai dat din timpul și resursele tale.

Taur

Jupiter te va ajuta să îți faci alte planuri de viitor, unele mai potrivite. Și nu doar atât. Îți va oferi și încrederea că le vei duce la final. În unele vor fi implicați prietenii.

Gemeni

Dacă nu ți-ai dorit mai mult pe plan profesional de la începutul anului, vei observa că vor apărea situații care să te facă să vrei să progresezi.

Rac

Dacă ai investit în dezvoltarea ta personală, Jupiter îți va aduce satisfacții. Dacă nu, va trebui să devii mult mai deschis la propunerile celor din jur.

Leu

Cât a fost în Vărsător, Jupiter și-a dorit să ai o relație mai așezată sau să întâlnești un partener matur. Acum vei începe să culegi roadele. Nu ar strica un bilanț financiar.

Fecioară

La serviciu va fi mult de muncă așa ca de obicei, dar parcă nu mai resimți acest fapt ca altădată. Începi să ai alte priorități și să te ocupi serios de ele.

Balanță

Apar schimbări la serviciu, iar colegii vor fi debusolați. Bineînțeles că vei prelua și tu starea lor. Încearcă să nu fii prea prăpăstios, mai ales dacă nu ești direct implicat.

Scorpion

Îți vei da seama că petreci prea mult timp cu familia, online sau offline. În aceste condiții, nu prea ți trăiești viața și nu mai ești de acord cu acest lucru.

Săgetător

Ție îți place să vorbești sau să te agiți, dar astăzi chiar nu mai ai chef. Parcă ai vrea să asculți mai mult, să îi observi pe cei din jurul tău.

Capricorn

Tu trebuie să te întrebi dacă ești mulțumit de modul în care îți cheltuiești banii sau de cum poți să îți crești veniturile.

Vărsător

Jupiter va ieși din semnul tău. Știi cum se va simți? Ca un moment din acela în care conștientizezi ai fi putut face mai mult și totuși nu ai făcut-o.

Pești

Te pregătești de o perioadă în care va fi amplificat și ce este bine și ce este rău. Îți va crește și încrederea în tine. Poate prea mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel