Horoscop, joi, 11 octombrie, 2018

Crişan Andreescu / 10 oct 2018 / 18:34 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Horoscop. Dacă odată a mers o anumită soluţie, ea poate avea efecte bune şi acum pentru Gemeni, deci să privească înapoi cu detaşare. Leii să nu Nu privească  judecata altora ca pe un afront personal, pentru că vor  descoperi într-o zi că ceea ce li se reproşează acum, chiar şi cu ton ridicat, este purul adevăr.

Horoscop, 11 octombrie 2018, BERBEC

Neatenţia te va costa mult, deci, înainte de a porni un proiect, gândeşte-te la consecinţe. Eşti tentat să tratezi totul ca pe o joacă, de parcă nu ai avea nimic de pierdut dacă iei totul peste picior, dar efectele superficialităţii tale vor ieşi la un moment dat la iveală. 'îşi poţi ştirbi reputaţia de bun profesionist.

Poţi spune o vorbă aiurea greu de reparat. Poţi face o glumă proastă care poate deranja enorm pe cineva care nu prea gustă umorul tău. Ca atare fii atent exact la acele lucruri pe care le consideri nesemnificative, pentru că pot avea efecte mai mari decât ai putea crede!

Horoscop, 11 octombrie 2018, TAUR

Abordezi o atitudine falsă în urma unui eveniment care nu s-a terminat aşa cum ai fi dorit, dar nu vrei să recunoşti nici în ruptul capului că ai fi rănit sau dezamăgit. Pe cine vrei să păcăleşti? Cineva te cunoaşte atât de bine că simte imediat în comportamentul tău că se petrece ceva neplăcut.

Acceptă-i compasiunea, apropierea, sfaturile, pentru că vei vedea că te vei simţi mult mai bine după ce îţi vei elibera supărarea într-o discuţie între patru ochi. Spune-i ce te doare şi vei scăpa de un mare stres!

Horoscop, 11 octombrie 2018, GEMENI

Dacă odată a mers o anumită soluţie, ea poate avea efecte bune şi acum, deci priveşte înapoi cu detaşare şi adu-ţi aminte ce anume ai făcut cândva şi mai încearcă odată. E un demers care a avut efecte pozitive atunci, deci merită să-l repeţi ori de câte ori este nevoie.

Nu merită să pierzi vremea cu alte experimente, când ai la îndemână o reţetă de succes care a avut rezultate excelente. Priveşte înapoi, trece în revistă paşii urmaţi şi nu te abate de la o cale care a fost eficientă şi altădată. Nu trebuie să schimbi ceva ce a mers bine, ci doar să repeţi totul întocmai.

Horoscop, 11 octombrie 2018, RAC

Primeşti exact veştile de care aveai nevoie pentru a redresa o situaţie pe care o făceai să pară mai gravă decât era în realitate. Când vezi acum ce simplu este, parcă îţi vine să şi râzi, dar numai tu ştii cât de dificil ţi s-a părut cât timp ai fost direct implicat. Acum e o plăcere să discuţi despre cât de responsabil le rezolvi tu pe toate.

Consideri că prin ceea ce ai trecut nu a fost deloc o greşeală, ci dimpotrivă, o lecţie bine înţeleasă şi o provocare rezolvată cu brio cu care te vei putea mândri multă vreme de acum încolo. Totul s-a clarificat şi eşti mulţumit că ai trecut prin asta!

Horoscop, 11 octombrie 2018, LEU

Nu privi judecata altora ca pe un afront personal, pentru că vei descoperi într-o zi că ceea ce ţi se reproşează acum, chiar şi cu ton ridicat, este purul adevăr. Dacă iei acum măsurile care se cer, vei putea repara la timp o situaţie din care ai putea avea de suferit mai devreme sau mai târziu, ca atare nu fugi de adevăr, chiar dacă deranjează.

Ia taurul de coarne acum şi acceptă schimbarea obligatorie, fără a considera totul nici ghinion, nici pedeapsă, ci şansa justă de a redresa situaţia în cel mai corect mod. Repararea greşelii este şansa ta de a te dezvolta, altfel rămâi blocat într-un punct mort.

Horoscop, 11 octombrie 2018, FECIOARĂ

Deşi nu suporţi să taci când ai avea atâtea să spui, de data aceasta îţi pui singur lacăt la gură, conştient că tăcerea e, de data aceasta, de aur, deci cea mai bună abordare.

Poate te afli în preajma unei persoane care acaparează toată discuţia şi nu-ţi mai găseşti şi tu loc să spui ce ai în minte, sau poate celălalt stă la pândă să te prindă cu cea mai mică greşeală ca apoi să te pună la index.

Ajungi la concluzia că soluţia cea mai bună, în această situaţie, e să rămâi cuminte în banca ta, reprimându-ţi toate vorbele. Aştepţi să ţi se dea cuvântul altădată!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25