Horoscop, joi, 11 iulie 2019

Astăzi, Săgetătorii,  vor  fi stăpâniți de o emotivitate excesivă
Astăzi, Săgetătorii, vor fi stăpâniți de o emotivitate excesivă

Horoscop. Capricornii nu vor găsi răspunsurile pe care le caută, dacă pun întrebările greșite, iar Scorpionii să aibă  grijă să citească corect printre rânduri ca  să poată reacţiona adecvat la interacţiunile cu şefii.

Balanţă

Nu te aştepta la daruri norocoase. Tot ceea ce vei realiza astăzi va fi rodul unei munci extraordinar de grea. Dacă nu eşti gata să munceşti până la epuizare, acceptă că această zi va trece fără vreun succes. Dacă eşti în căutarea iubirii, nu asculta vorbele dulci ale unor necunoscuţi. E un risc să fii înşelat. De asemenea, evită cumpărăturile costisitoare.

Scorpion

Ai grijă să citeşti corect printre rânduri şi să poţi reacţiona adecvat la interacţiunile cu şefii. Ai încredere în inutiţia ta şi rămâi permanent în gardă. Dacă simţi nevoia să povesteşti despre problemele tale cuiva, sună un om foarte apropiat şi ieşiţi împreună într-un loc în care să fii liniştit şi relaxat.

Săgetător

Astăzi ve fi stăpânit de o emotivitate excesivă. Ca să nu provoci prea multe probleme, respiră înainte să spui ceva, numără până la zece şi abia apoi vorbeşte. E posibil să ai succes la locul de muncă, mai ales daca depui un efort susţinut. E o zi favorabilă pentru dezvoltarea personală.

Capricorn

Capricornii nu vor găsi răspunsurile pe care le caută, dacă pun întrebările greșite. Șansa de a da peste o soluție salvatoare este foarte redusă atunci când problema rămâne neidentificată. Ia-ți câteva clipe de răgaz pentru a te gândi serios la ce trebuie de făcut. O oră de claritate te poate scuti de luni întregi de efort și suferință.

Vărsător

Vărsătorii ar face bine să se ocupe mai mult de propriile probleme, nu de cele ale prietenilor. O mână de ajutor e oricând binevenită, însă asta nu înseamnă că trebuie să iei asupra ta deciziile greșite ale altora, fie ei chiar apropiați, mai ales într-o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional. Altfel, riști să îți consumi toată energia exact atunci când ai mai mare nevoie de ea.

Pești

Peștii au șansa unui succes surprinzător pe plan sentimental. Persoane ce păreau a fi total dezinteresate dau semnale contradictorii sau chiar flirtează cu zâmbetul pe buze, iar chimia se simte în aer. Dacă este fum, undeva trebuie să fie și un foc. Dacă te simți deschis la o nouă aventură și nu ai încă un partener de viață nu ezita să faci primul pas. Nu ai nimic de pierdut.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel