Horoscop, duminică, 9 septembrie, 2018

Crişan Andreescu / 08 sep 2018 / 21:36 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Horoscop. Săgetătorii investesc multă pasiune în confortul locuinţei lor, pentru că aici se simt ei cel mai bine. Capricornii nu ar trebui să se  privească  cu ostilitatei, ca şi cum nu le-ar conveni nimic la propria persoană. 

Horoscop, 9 septembrie 2018, BALANȚĂ

Nu pretinde lucruri imposibile de la partenerul tău, ci priveşte-l cu realism. Renunţă la speranţe absurde, la vise deşarte, la iluzii de perfecţiune, pentru că ştii şi tu că nu sunt posibile. Mai bine te implici în relaţie cu ceea ce eşti, acceptându-l pe cel din faţa ta aşa cum este, cunoscându-vă

Dacă trăieşti într-un basm frumos, cu prinţi şi prinţese, într-o zi te vei trezi din vis şi îţi vei da seama în ce turn de fildeş ai stat captiv. Priveşte iubirea cu ochii larg deschişi, privindu-vă unul pe altul într-o oglindă foarte clară şi sinceră.

Horoscop, 9 septembrie 2018, SCORPION

Viaţa de cuplu este motiv de împlinire pentru tine, deoarece partenerul te răsfaţă cu gesturi de afecţiune, copiii te înconjoară cu maximă iubire şi tu, la rândul tău, dăruieşti tot ce ai mai bun în suflet doar pentru a-i vedea pe ei fericiţi.

Veştile bune curg din toate părţile, poate chiar apare şi un prilej de sărbătoare în familie, cum ar fi o logodnă, un botez sau alte evenimente care te aşează pe tine în centrul atenţiei şi te încântă cu tot ce poate fi mai bun de la cei care ţin cu adevărat la tine. Azi poţi spune cu mâna pe inimă că eşti fericit!

Horoscop, 9 septembrie 2018, SĂGETĂTOR

Investeşti multă pasiune în confortul locuinţei tale, pentru că aici te simţi tu cel mai bine. Orice gest dedicat înfrumuseţării spaţiului în care te afli, orice acţiune prin care măreşti confortul zonei tale de lucru, va avea efecte excelente şi asupra tonusului tău general.

Un mediu organizat, curat, frumos decorat, aerisit şi luminos va genera exact atmosfera de care ai nevoie pentru a face totul cu succes, ca atare primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când intri într-un spaţiu nou, e să faci curăţenie. Un cât de mic artificiu de decor va face chiar şi din cel mai tern spaţiu, un loc de vis!

Horoscop, 9 septembrie 2018, CAPRICORN

Nu te privi cu ostilitate pe tine însuţi, ca şi cum nu ţi-ar conveni nimic la propria persoană. Încearcă să te observi din punctul de vedere al celor care ţin la tine necondiţionat. Nu vezi cu câtă iubire te privesc? Nu vezi cu câtă căldură îţi vorbesc?

Dar numai tu eşti cel care te vezi pe tine însuţi ca pe cel mai mare inamic şi discuţi doar despre defectele tale, despre limitele tale, despre eşecurile tale anterioare. Abandonează această atitudine autocritică şi negativistă cu privire la valoarea ta şi lasă-i pe cei dragi să te învăluie cu iubirea şi căldura lor, poate aşa te vor molipsi şi pe tine!

Horoscop, 9 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Te simţi vinovat pentru un cuvânt spus nu demult şi vrei să ai o discuţie cu cel care a înţeles greşit mesajul tău. Apropie-te cu sinceritate şi recunoaşte-ţi greşeala, cere-ţi iertare, oferă explicaţiile de rigoare, pentru că poţi restabili armonia în relaţia respectivă.

E clar că la mijloc a fost o supărare de moment, o reacţie necontrolată, dar dacă eşti sincer şi admiţi că nu a fost corect din partea ta, dai mari şanse împăcării dintre voi. Dacă nu-ţi iei inima în dinţi să ceri scuze, nu faci altceva decât să te împovărezi cu un balast pe suflet, pentru că te vei gândi mult la asta de acum încolo. Dacă vrei să te eliberezi de vină, deschide vorba şi explică-te!

Horoscop, 9 septembrie 2018, PEȘTI

Priveşte înapoi cu iubire, fără pic de mânie sau regret, pentru că tot ce ai trăit înainte face parte din experienţa ta de viaţă. Nu contează că ai trecut şi prin momente dificile sau că duci după tine amintiri urâte, ci priveşte trecutul cu recunoştinţă pentru tot ce ai acumulat până aici.

Dacă nu ai fi avut şi astfel de momente, mai puţin plăcute, cum ai fi învăţat tot ceea ce ştii în acest moment? Omul învaţă mult mai bine din situaţii dificile, decât dacă le-ar primi pe toate uşor pe tavă, ca atare mulţumeşte că ţi s-au predat atâtea lecţii utile. Ţine-le minte şi foloseşte-le cu inima deschisă!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27