EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 6 iunie 2021

Horoscop, duminică, 6 iunie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, duminică, 6 iunie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Opoziția dintre Marte din Rac și Pluto din Capricorn poate crea destule animozități chiar și între persoanele cele mai pașnice. 

Berbec

Astrele îți recomandă să nu pui la suflet ceea ce îți zice familia. Preferabil ar fi să nu iei decizii pe moment. Cu răbdare, îți vei da seama că nu are rost.

Taur

Partenerul se inflamează repede și va reacționa într-un mode neplăcut. S-ar putea să folosească unele cuvinte mai dure. Îi va trece.

Gemeni

Da, este încă Mercur retrograd, dar poate astăzi nu vei cheltui banii doar pentru a le demonstra ceva apropiaților. Îți va părea rău pe urmă.

Rac

Încearcă să eviți orice conflict cu partenerul. Astăzi, din nimic se poate crea ditamai scandalul. Unul dintre voi are câteva nemulțumiri și îi e greu să le comunice pașnic.

Leu

O parte din tine vrea să fie sociabilă, însă cealaltă parte este sătulă de gesturile superficiale ale prietenilor și va dori să te țină mai rezervat.

Fecioară

Astăzi poți mobiliza mase de oameni. Ești atât de convingător încât membrii familiei se lasă pe mâna ta. Sunt de acord cu toate propunerile tale.

Balanță

Este duminică, o zi de odihnă și relaxare. Nu contează cine are dreptate mai ales în discuțiile pe care le vei avea cu oamenii cei mai dragi.

Scorpion

Vei un adevărat mediator astăzi. În clipele în care apropiații se ceartă, se contrazic, tu reușești să îți păstrezi calmul și să îi convingi să se împace.

Săgetător

Fă tot posibilul să eviți discuțiile despre bani! Mai ales despre banii la comun. Preia inițiativa și spune-le celorlalți că este duminică, o zi pentru odihnă, nu pentru ceartă.

Capricorn

Partenerul te va provoca permanent să ieși din zona de confort. Deși inițial vei crede că este cam intruziv, te vei obișnui până la urmă.

Vărsător

Vei fugi de absolut orice treabă. Chiar nu ai chef să ți se spună ce să faci. Vei face tot posibilul să lenevești cât este ziua de lungă.

Pești

Un prieten trece prin momente mai grele și are nevoie de sprijin și încurajări. Va trebui să îți împarți timpul între familie și grupul de cunoștințe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel