EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 4 decembrie 2022

Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune

Horoscop zilnic. Careu Venus-Neptun. 

Venus din Săgetător face un careu cu Neptun din Pești. Un aspect nefavorabil când vine vorba de iubire. Deci relațiile noi nu sunt bine aspectate. Avem tendința de a idealiza, de a ne lăsa păcăliți și bineînțeles, de a rămâne dezamăgiți. De asemenea, încrederea în propria persoană are de suferit. Aveți grijă cu vorbele dulci, cu momentele în care primiți exact ceea ce vreți să auziți și dați jos ochelarii roz dacă vreți să vedeți stegulețele roșii! 

Berbec

Astrele îți recomandă să nu îți faci mari așteptări legate de o plimbare sau de o călătorie. Să nu rămâi dezamăgit pe urmă. 

Taur

Dacă ai putea evita cheltuielile superficiale, ar fi perfect! Nu este o zi bună să te implici în discuții despre bani. 

Gemeni

Unii dintre voi se vor confrunta cu momente de confuzie ale partenerilor. De altfel, nu este cazul să trageți de ei să vă facă promisiuni. 

Rac

Dacă alergi după mai mulți iepuri, s-ar putea să nu prinzi niciunul! Cu alte cuvinte, nu încerca să le faci pe toate într-o singură zi. 

Leu

Vei dori totul pentru tine, iar cei dragi îți vor atrage atenția că ești prea egoist. Încearcă să nu îi îndepărtezi de tot. 

Fecioară

Neînțelegerile cu membrii familiei te vor epuiza. Când e bine, când e rău. Instabilitatea aceasta îți va da mari bătăi de cap. 

Balanță

Astrele îți recomandă să eviți vorbele pompoase, promisiunile sau gesturile exagerate. Vei transmite exact opusul a ceea ce îți dorești. 

Scorpion

Vei fi destul de influențabil. Adică există riscul să faci unele cheltuieli doar pentru a impresiona, a demonstra sau a copia pe cineva. 

Săgetător

Nivelul de confuzie este uimitor! Dar știi cum e vorba aia: La barza chioară îi face Dumnezeu cuib. Așa că vei scăpa basma curată!

Capricorn

Vei primi ajutor de la cine nu te aștepți! Deci nu te supăra că nu îți iese așa cum ți-ai dorit! Tot răul spre bine!

Vărsător

Prietenii te ajută, dar te și încurcă. Până la urmă, nimeni nu este perfect. Dar este important să vezi partea plină a paharului. 

Pești

Vei fi maestru de ceremonii oriunde te-ai duce! Ai multe frici, dar nimeni nu își va da seama pentru că vei disimula bine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel