EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 31 martie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Martie se încheie într-o notă optimistă, din punct de vedere astrologic. 

Ne apropiem de luna aprilie! Una care va avea câteva evenimente astrologice de luat în calcul: retrogradarea lui Mercur, Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Berbec și Marea Conjuncție Jupiter-Uranus din Taur.

Berbec

Astrele vor ca tu să acorzi mai multă atenție planurilor tale. Este posibil să ai parte de amânări sau anulări, deci trebuie să fii pregătit. 

Taur

Dacă te vei grăbi, vei avea numeroase momente de confuzie. Ar fi bine să nu acționezi pe baza unor evenimente trecute. 

Gemeni

Pierzi timp prețios înainte de a trece la fapte. Astrele îți recomandă să îți accepți frica, dar să nu o lași să te conducă. 

Rac

S-ar putea să faci multe promisiuni și să te trezești că nu le poți onora. Cel mai bine ar fi să devii mai rezervat și mai răbdător. 

Leu

Te vei simți blocat de multe ori. Tot ce trebuie să faci tu astăzi este să înveți să ai răbdare. Excesul de zel nu te va ajuta deloc. 

Fecioară

Ai parte de sprijinul partenerului. Dar dacă vei da dovadă de aroganță în relația cu el, s-ar putea să nu mai fie la fel de generos. 

Balanță

Venus va face o conjuncție cu Neptun. Îți este greu să te concentrezi și să te ții de rutina zilei. Poate este cazul să te relaxezi un pic. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să dedici timp și mai multă energie vieții personale. Partenerul va face același lucru dacă te va simți implicat. 

Săgetător

Luna este tot în semnul tău. Vei fi mai sensibil ca altădată atunci când va veni vorba de problemele membrilor familiei. 

Capricorn

Familia va readuce în discuție unele subiecte pe care le considerai deja uitate. Și acest fapt îți va crea un nivel ridicat de stres. 

Vărsător

Vei fi tentat să faci multe cheltuieli, unele chiar exagerate. Cel mai bine ar fi să asculți sfaturile apropiaților și să stai departe de tentații. 

Pești

Vei fi mult mai prezent în discuțiile cu oamenii dragi. Vei dori să ți se acorde atenție și să fii validat. Chiar aveai nevoie de o asemenea atitudine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel