Horoscop, duminică, 3 noiembrie 2019

Vărsătorii nu  pot  avea dreptate permanent, nu există așa ceva
Vărsătorii nu pot avea dreptate permanent, nu există așa ceva

Horoscop. Mercur retrogradează foarte încet în această perioadă și îi va duce  pe Gemeni în starea în care îi va scoate din sărite din orice nimic.

Berbec

Trăirile de astăzi vor fi foarte intense. Mai ales, cele din cadrul familiei. Conjuncția dintre Lună și Pluto aduce capacitatea de a gestiona eficient evenimentele neplăcute sau crizele.

Taur

Îți vei apăra ideile cu multă îndârjire, fapt ce îi va enerva foarte ușor pe cei apropiați. Ți-ar face bine să nu stai prea mult în casă.

Gemeni

Mercur retrogradează foarte încet în această perioadă și te va duce în starea în care te va scoate din sărite orice nimic. Evită să dai vina pe ceilalți atunci când nu îți merge bine.

Rac

Ceri motive de la partener pentru răceala sa, dar degeaba. Acesta îți va spune că oamenii maturi nu se comportă așa și că trebuie să înțelegi că are și el momentele lui mai grele.

Leu

Pofta ta de viață va fi molipsitoare pentru prieteni și cunoscuți. Te poți implica în organizarea unei revederi cu mai multă lume. Este posibil să apară și refuzuri.

Fecioară

Chiar dacă este duminică și ai tendința să te relaxezi, să uiți de cele serioase, încearcă totuși să nu participi la discuții unde se bârfește sau unde se aduc mai multe acuzații nefondate.

Balanță

Nu îți mai convine garderoba și te gândești să faci câteva drumuri să achiziționezi noi piese. Încă ești într-o perioadă în care poți cheltuii și banii pe care nu ai, deci nu te grăbi.

Scorpion

Îți pierzi cumpătul ușor pentru că trebuie să aștepți după toți și nu înțelegi de ce nu pot fi punctuali oamenii. Asigură-te că nu pleci fără acte și bani de acasă.

Săgetător

Ai foarte multe idei: să rămâi în casă, să ieși cu prietenii, să petreci mai mult timp cu persoana iubită sau să pleci într-o călătorie. Cu greu vei lua o decizie.

Capricorn

Toți se vor minuna de vulnerabilitatea pe care o vei afișa astăzi. Vei fi greu de înțeles până și de familie sau partener. Nu te descuraja totuși, ai puțină răbdare cu tine.

Vărsător

Nu poți avea dreptate permanent, nu există așa ceva. Dar tu vei insista astăzi să le demonstrezi asta tuturor. Și preocupat cu asta, nu vei sesiza ce se întâmplă cu adevărat pe lângă tine.

Pești

Primești laude, aprecieri și multe invitații la evenimente. Te flatează această atenție, dar parcă nu mai vrei decât gesturi superfciale. Vrei să faci ceva cu sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel