Horoscop, duminică, 3 mai 2020

Marte face o conjuncție cu Neptun.
Marte face o conjuncție cu Neptun.

Horoscop. Nativii Gemeni vor să își îmbunătățească înfățișarea. 

Berbec

Consideri că partenerul te-a dezamăgit și îi vei spune foarte clar în ce mod. Preferabil ar fi să nu îți faci așteptări referitoare la răspunsul lui. 

Taur

Îți face plăcere să discuți cu prietenii despre pasiunile tale vechi. Este posibil să și vrei să o reiei pe una dintre ele. 

Gemeni

Venus va face un careu cu Neptun și te va provoca să schimbi ceva la înfățișarea sau în garderoba ta. Astăzi ai vorbele la tine.

Rac

Tu ai vrea câteva clipe libere, de singurătate, dar membrii familiei nu îți permit acest lucru. Te vor obliga să îi ajuți. 

Leu

Îi spui partenerului că te-ai plictisit și că vrei ca el să vină cu o idee nouă despre cum să vă petreceți timpul. Vei aștepta mult și bine. 

Fecioară

Ești prea încăpățânat și nu te vei înțelege cu nimeni. Deci să nu ai pretenții ca oamenii din jurul tău să petreacă mult timp cu tine. 

Balanță

Îți dorești să fii invitat la un eveniment și faci tot posibilul în acest sens. Evită să stai la bârfă cu persoane necunoscute. 

Scorpion

Dacă nu ești atent, unele gesturi te pot da în vileag. Iar partenerul va descoperi ce i-ai ascuns de ceva vreme și se va supăra. 

Săgetător

Toată ziua ești preocupat din cauza unui proiect de la serviciu. Îți este frică de faptul că mâine trebuie să îl predai. 

Capricorn

Fericirea celorlalți nu este și a ta. Le explici că tu te bucuri altfel de viață, dar nu vor înțelege. Și astfel, vei merge obligat la un eveniment. 

Vărsător

Începusei bine weekend-ul, dar astăzi tragi de tine. Îți este lehamite de toți și tot. Încearcă să îți menții energia pentru mâine. 

Pești

Îți observi partenerul și vrei să îl înveți să reacționeze altfel în anumite momente. Acesta îți va spune că nu îi place că vrei să îl schimbi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel