Horoscop, duminică, 29 septembrie 2019

Taurii sunt obosiți de lumea din jur, au nevoie de o viață organizată
Taurii sunt obosiți de lumea din jur, au nevoie de o viață organizată

Marte se mai află pentru câteva zile în Fecioară, deci vom resimți nevoia de a face ordine și curățenie chiar dacă este duminică.

Berbec

Ai câteva suspiciuni referitoare la acțiunile partenerului, dar îți este frică să i le comunici. Ai răbdare până face el un pas greșit ca să îi poți face reproșuri.

Taur

Te obosește lumea din jur, ai nevoie de o viață organizată. Abia aștepți să te întorci la serviciu unde totul este pus la punct și unde vei funcționa bine.

Gemeni

Copiii îți dau multe bătăi de cap. Au multă energie și trebuie să le faci față. Dacă vrei să ai o zi ușoară, pregătește-le un program plin de evenimente și joacă.

Rac

Părinții sau rudele apropiate îndrăznesc să se implice în viața ta personală mai mult decât ar trebui și acest lucru te va indispune. Dar tot nu vei avea curajul să le zici să se oprească.

Leu

Să nu te mire dacă toată lumea obosește repede în jurul tău. Ai o limbarniță mare și nu permiți și celorlalți să se exprime. Vrei să te lauzi și să impresionezi. 

Fecioară

Ești dispus să faci compromisuri referitoare la bugetul personal pentru a le face pe plac și celorlalți și să nu te mai acuze, pe nedrept după cum crezi, că ești zgârcit.

Balanță

Încă mai poți profita de efectul Lunii Noi de ieri. Adică ai destulă încredere în tine pe care o poți folosi să obții anumite foloase sau pentru a cuceri o persoană carismatică.

Scorpion

Nu te simți în apele tale și ceilalți vor observa cu ușurință asta, doar că nu vor ști cum să procedeze să te scoată din această stare. Spune-le că nu este cazul, că ai nevoie de liniște.

Săgetător

Ești sufletul petrecerii oriunde te-ai duce. Ai o sumedenie de idei despre cum să te distrezi alături de prieteni. Încearcă să nu flirtezi cu alții prea mult în prezența partenerului.

Capricorn

Ești obligat să îți asumi responsabilitatea unor acțiuni importante pentru familie. Nu îți convine inițial, însă îți dai seama că nu mai este nimeni la fel de asumat ca tine.

Vărsător

Fă abstracție de la faptul că este duminică, adică zi de odihnă. Tu ai multă energie și trebuie să găsești activități sportive ca să o consumi. Te poți relaxa prin exerciții fizice.

Pești

Nu mai ești dispus să accepți nedreptăți și momente de indiferență din partea persoanei iubite. Te-ai săturat și îi comunici că este nevoie de schimbare dacă vrea să mai fiți împreună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel