EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 26 mai 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Jupiter și-a început tranzitul în Gemeni. 

Astăzi are loc unul dintre cele mai importante evenimente din 2024! Jupiter intră în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 10 iunie 2025. Planeta oportunităților și a expansiunii își începe vizita în semnul comunicării și al schimbărilor. Dacă vom lua în considerare și cealaltă parte sau vom schimba perspectiva, universul ne va răsplăti. Începe o perioadă foarte bună pentru studiu, reconversie profesională și călătorii. 

Berbec

Comunicarea și capacitatea de adaptare vor fi armele tale cele mai de preț. De asemenea, Jupiter te invită să înveți lucruri noi. 

Taur

Jupiter intră în casa a doua. Cea preferată de tine, adică a banilor. Urmează oportunități pe plan financiar, dar și unele cheltuieli suplimentare. 

Gemeni

Jupiter a intrat în semnul tău. Vine cu încredere, voie bună și dorința de a experimenta. Și totul va merge mai bine dacă vei vedea jumătatea plină a paharului. 

Rac

Viața ta spirituală se va schimba. Astrele îți recomandă să faci pace cu trecutul, să accepți ce nu ai putut schimba. 

Leu

Jupiter îți va aduce un plus de energie pentru viața socială. Vei cunoaște noi oameni și vei dori să ai parte de alte experiențe. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să fii mai încrezător în forțele proprii, mai ales la locul de muncă. Vei ava doar de câștigat. 

Balanță

Jupiter intră în casa a noua, deci nu ar strica să îți planifici unele călătorii. Sau să reiei unele studii. Sau, de ce nu, să devii mai spiritual. 

Scorpion

Schimbarea de astăzi a lui Jupiter s-ar putea să îți dea unele idei despre cum să îți înmulțești veniturile. Urmează un proces de transformare a sinelui. 

Săgetător

Jupiter va tranzita, timp de un an, casa relațiilor. Și o vei putea îmbunătăți pe a ta. Iar dacă ești singur vei ava mai multe oportunități. 

Capricorn

Jupiter te va face să muncești cu drag și spor. Ce trebuie să înveți tu este să nu o faci degeaba, ci să ceri ce ți se cuvine. 

Vărsător

Jupiter a trecut în casa a cincea. Creativitate va fi la cote imense. Vei dori să te exprimi mai mult și să te distrezi. 

Pești

Jupiter, guvernatorul tău, și-a schimbat semnul. Și aduce oportunități în ceea privește zona imobiliară și relația cu familia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel