EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 25 septembrie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Fecioarei. 

Venus se rupe de opoziția cu Neptun și se apropie de ieșirea din semnul Fecioarei. Ne apropiem de o Lună Nouă în Balanță. Vom simți cu toții nevoia de a fi mai pacifiști, mai diplomați de a ne preocupa de aspectele frumoase ale vieții. Vom căuta armonia în absolut orice. O zi minunată pentru a participa la evenimente artistice!

Berbec

Te bucuri de prezența prietenilor apropiați. Iar aceștia vor profita de faptul că ești atent la problemele lor și că vrei să îi ajuți. 

Taur

Astrele te invită să profiți serios de această zi. Pentru că mâine s-ar putea să ai o zi destul de aglomerată la serviciu. 

Gemeni

Insiști prea mult asupra unor subiecte, mai ales dacă au legătura și cu familia. Ți se va atrage atenția că exagerezi, dar nu vei fi de acord. 

Rac

Liniștea familiei nu poate fi comparată cu nimic în lume. De aceea, vei încerca să le faci tuturor celor dragi pe plac. 

Leu

Te trezești discutând despre tot felul de subiecte. Pur și simplu preferi să te ții ocupat, decât să te gândești la unele probleme. 

Fecioară

Întoarcerea lui Mercur retrograd în semnul tău înlesnește confruntarea ta cu unele subiecte total nedorite, dar necesare. 

Balanță

Fii mai atent la ce visezi! Nu este cazul să împărtășești cu toți. Trebuie doar să fii mai obiectiv referitor la activitățile ultimelor zile. 

Scorpion

Prietenii îți dau planurile peste cap, dar astăzi ești mult mai tolerant. Și nu doar față de ei, ci față de toți oamenii din jur. 

Săgetător

Te zbați prea mult atunci când trebuie să iei o decizie. Chiar și una mică. Deci recomandabil ar fi să nu te ocupi tu de cumpărături. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să te plimbi, să mergi în vizită sau să primești oaspeți. Ai nevoie de cât mai multe interacțiuni. 

Vărsător

Te vei simți bine dacă vei include în programul zilei atât chestiunile gospodărești, cât și momente de relaxare și distracție. 

Pești

Partenerul este cel cu inițiativa, tu ești cel cu înfăptuirea. Faceți o echipă extraordinară și acest fapt va fi apreciat de către apropiați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel