Horoscop, duminică, 24 noiembrie 2019

Gemenii sunt printre cei mai favorizați pe plan personal
Gemenii sunt printre cei mai favorizați pe plan personal

Horoscop. Astăzi avem o conjuncție Jupiter-Venus care ne va face romantici și dornici de iubire, dar și o opoziție Marte-Uranus care ne va face certăreți.

Berbec

Vrei să dai tonul în orice și nu observi cât de mult îi deranjezi pe cei din jurul tău cu această atitudine. Partenerul este singurul care te înțelege.

Taur

Ai prefera să petrezi ziua în compania persoanei iubite, departe de ochii tuturor. Pentru o vreme îți va ieși, însă vor apărea crize care te vor obliga să ieși din zona de confort.

Gemeni

Ești printre cei mai favorizați pe plan personal. Dacă ești singur, poți cunoaște o persoană dulce și foarte șarmantă.

 Rac

Toți membrii familiei se implică în sarcinile zilei și îți pregătesc diverse surprize pentru a îți mulțumi pentru afecțiunea și implicarea ta.

Leu

Dacă reușești să treci peste micile neînțelegeri cu membrii familiei, vei avea o zi nemaipomenită. Mergi la evenimente și te distrezi ca niciodată.

Fecioară

Toată lumea din jur vrea să iasă din casă, numai tu vrei să lenevești, să mănânci dulciuri și să te uiți la seriale. Evită reproșurile în discuțiile telefonice.

Balanță

Vrei să te înnoiești și vei merge la cumpărături. Greu vei primi sfaturi din partea celor care te vor însoți, dar trebuie să știi că te vor ajuta.

Scorpion

Există riscul să te desparți de partener dacă vă implicați într-un conflict legat de bani. Tu nu vrei să îți asumi nicio greșeală din trecut.

Săgetător

Ești protagonistul zilei. Fiind sociabil, grațios și plăcut, vei atrage multe persoane în jurul tău și vei acumula și foarte multe informații, dar și promisiuni de călătorie.

Capricorn

Te enervează excesul de zel al celor din viața ta. Crezi că este o simplă duminică și că nu este nevoie de atâta fast. Din fericire, nu ești implicat în mod activ în evenimente.

Vărsător

Nu este nevoie să folosești un ton ridicat în preajma prietenilor, astăzi nu este vorba despre cine are dreptate. Aerul de superioritate nu își are rostul.

Pești

Fă o călătorie cu persoana iubită sau cu un prieten apropiat și vei vedea că asta va deveni una dintre cele mai bune zile ale acestui an.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel