Horoscop, duminică, 24 martie 2019

Horoscop. Berbecii sunt  destul de emotional astazi, simt multe lucruri si au  tendinta sa țină revelatiile pentru sine. Pentru Lei, o zi perfecta pentru putina introspectie.

BERBEC 

Luna in secretosul Scorpion iti creste sensibilitatea si te face constient de energia ce circula in jurul tau. Totusi, emotiile puternice din tine te intriga mai mult decat ce se intampla in mediul tau. Te poti simti conectat cosmic cu cineva sau poti experimenta un moment profund de transcendenta. Onoreaza ceea ce simti mentinand discretia si oferind un spatiu sacru pentru crestere.

TAUR

Conecteaza-te, Taurule. Sub emotionala Luna in Scorpion care iti energizeaza zona sociala, vei dori sa fii in preajma oamenilor cu care te simti in sincronicitate. Fie ca doar iesi cu partenerul, colaborezi cu un coleg sau prieten sau petreci timpul cu copilul tau, te vei simti confortabil cu compania foarte placuta ce ti se ofera. O vibratie de intelegere mutuala si compasiune face sa iti fie usor sa mergi inainte. Poate sa fie mai simplu sa treci peste dificultati si pentru moment este tot ce ai nevoie ca sa iti mentii starea de pace.

GEMENI 

Dorinta ta de a face ca lucrurile sa functioneze cuplat cu o inspiratie vizionara despre scopurile tale fac sa ai o abordare interesanta despre munca ta dar si despre diverse subiecte personale importante. Luna in Scorpion iti energizeaza zona despre munca, deci are sens sa te intereseze activitatile ce duc la realizari importante viitoare. In loc sa te simti coplesit de faptul ca ai mult de munca, macar acum trebuie sa fii in zona in care sa stii ca eforturile tale vor contribui la o perspectiva imbucuratoare mai larga. Depinde mereu din ce unghi privesti orice.

RAC

Tine-ti ochii deschisi si incearca sa eviti conflictele inutile. Ai si asa suficiente lucruri la care sa te gandesti. Poti fi confuz, nu mai stii ce simti. Ar fi bine sa petreci mai mult timp pentru a te redefini.

LEU 

O zi perfecta pentru putina introspectie. Nu vezi lucrurile foarte clar si e nevoie sa depui putin efort pentru a depasi "ceata". Dar, odata ajuns in inima ta vei vedea adevarul. Evita dramele, excesele de orice fel si comportamentele extreme.

FECIOARA

Te simti optimist si ai energie sa lupti pe mai multe fronturi. Fii putin atent la zona finante. E nevoie de putina organizare in acest sector. Limiteaza-ti cheltuielile. De asemenea, este indicat sa renunti la o parte din sarcinile pe care ti le-ai luat in ultima vreme. Cineva apropiat tie are nevoie de tine in acest moment si este intelept sa-i fii alaturi.

Citeste mai multe pe sfatulparintilor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel