Horoscop, duminică, 22 decembrie 2019

Săgetătorii sunt  puși  pe distracție și refuză să petreacă mult timp în casă
Săgetătorii sunt puși pe distracție și refuză să petreacă mult timp în casă

Horoscop. Balanțele cred  că dacă fac pe plac apropiaților, aceștia vor fi mai fericiți și se vor purta mai frumos cu ei.

Berbec

Devii dintr-o dată prea serios, ursuz și greu de înțeles. Chiar și pentru tine este ciudat, ceilalți vor rămâne foarte impresionați de schimbarea ta.

Taur

Vrei să te apropii mai mult de spiritualitate, cauți diverse căi pentru a o face. Fie că vei citi o carte, fie că vei merge la biserică, te va preocupa intens acest aspect.

Gemeni

Pierzi energie aiurea și preferi să te izolezi de restul lumii. Partenerul te roagă să ieși din zona ta de confort să îl ajuți, dar refuzi fără a sta prea mult pe gânduri.

Rac

Astăzi nu ai timp deloc să te gândești la tine, va trebui să te ocupi doar de nevoile celorlalți. Și din această cauză, te vei victimiza exact ca un copil mic.

Leu

Te plângi că lumea te pune la treabă, dar de fapt știi bine că tu singur ai de rezolvat o multitudine de sarcini. Încearcă să nu pierzi timpul aiurea.

Fecioară

Nu trebuie să te bazezi deloc pe sprijinul altora pentru că vei rămâne dezamăgit. Independența este soluția tuturor problemelor apărute.

Balanță

Crezi că dacă faci pe plac apropiaților, aceștia vor fi mai fericiți și se vor purta mai frumos cu tine. Însă nu va fi așa, deci eforturile tale vor fi în zadar.

Scorpion

Reușești să faci în așa fel încât să scapi de sarcinile trasate de familie și vei putea să te bucuri de timpul liber. Partenerul vrea mai multă libertate.

Săgetător

Ești pus pe distracție și refuzi să petreci mult timp în casă. Prietenii vor aprecia energia ta și te vor urma în orice le vei propune.

Capricon

Primești bani și te bucuri precum un copil. Acum îți vei permite un răsfăț sau să îți cumperi un obiect pe care ți-l doreai de multă vreme.

Vărsător

Atragi privirile foarte ușor și asta îl va face gelos pe partenerul tău. Chiar dacă îi vei explica faptul că nu are de ce să își facă griji, tot nu se va liniști.

Pești

Te întâlnești cu prieteni pe care nu i-am mai văzut de ani buni, oameni dragi sufletului tău. Te implici total în discuțiile cu ei și uiți de treburile tale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel