EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 22 august 2021

foto pixabay/ Horoscop Luna Plină, 21 octombrie
foto pixabay/ Horoscop Luna Plină, 21 octombrie

Horoscop. Duminică, 22 august, în jurul orei 15.00 avem a doua Lună Plină în Vărsător a anului.

Cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor simți mai intens acest eveniment. Soarele se pregătește să iasă din Leu și să intre în Fecioară.

Berbec

Timpul petrecut cu prietenii este important. Astăzi ai face bine să nu stai prea mult singur, ci să cauți compania celor dragi.

Taur

Vei fi foarte atent la respectul pe care ți-l acordă cei din jur. Și vei reacționa de fiecare dată când nu ești tratat cu atenția cuvenită.

Gemeni

Astăzi ești debusolat de multitudinea de informații primite. Confuzia plutește, ajungi să nu mai știi cine spune adevărul sau nu.

Rac

În continuare, ești dispus să cheltuiești mari sume de bani doar pentru a-i vedea fericiți pe cei dragi. Încearcă să nu te lauzi cu acest fapt.

Leu

Partenerul se manifestă diferit față de zilele trecute. Încearcă să îți transmită ceva, iar tu trebuie să fii atent la reacțiile lui.

Fecioară

Chiar dacă este o zi simplă de duminică, tu te vei stresa pentru absolut orice. Vei pedepsi imediat lenea celorlalți.

Balanță

Va trebui să găsești o soluție care să îți permită să te ocupi de pasiunile tale și în același timp să nu refuzi să petreci timp cu apropiații.

Scorpion

Te implici serios în treburile familiei. Îți dai seama că nu este cazul să judeci pe nimeni, ci să accepți ceea ce se întâmplă.

Săgetător

Vei pedepsi orice fapta nedreaptă, vorbă nepotrivită sau gest de răutate. Chiar dacă acestea vor fi făcute de persoanele cele mai dragi.

Capricorn

Vei fi tentat să cheltuiești mulți bani, însă nu pe lucruri importante, ci pe nimicuri. Astrele îți recomandă să te distrezi, însă cu măsură.

Vărsător

Luna Plină este conjunctă cu Jupiter. Este posibil să resimți tot felul de stări alambicate. Evită situațiile stresante.

Pești

Astăzi îți vei da seama de stresul și oboseala acumulate pe durata săptămânii. Ar fi recomandabil să fii cât mai leneș astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel