EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 2 ianuarie 2022

Facebook Daniela Simulescu
Facebook Daniela Simulescu

Horoscop. Lună Nouă în Capricorn. 

Pe 2 ianuarie, avem prima Lună Nouă din 2022, în semnul Capricornului. Iar Mercur, planeta comunicării, intră în Vărsător. Cu alte cuvinte, este o zi potrivită pentru a ne gândi la planuri, obiective pe termen lung, dar și la situațiile care cer o doză în plus de maturitate din partea noastră. Mercur ne va ajuta să fim noncomformiști în idei și comunicare.

Berbec

Luna Nouă te invită să te gândești la evoluția ta pe plan profesional. Dacă vrei o altă carieră, un nou loc de muncă sau să fii avansat.

Taur

Credința în forțele proprii va fi arma ta secretă. Poți face o călătorie sau te poți gândi la una. De asemenea, o zi bună pentru discuții filosofice.

Gemeni

Luna Nouă îți va atinge cele mai sensibile puncte. Reacțiile mai ciudate de astăzi se datorează unor situații mai vechi.

Rac

Luna Nouă cere prospețime în modul în care te raportezi la relații. Atât în cele pe care le ai, dar și în cele pe care ți le dorești.

Leu

Dacă vrei să funcționeze viața ta mai bine, începe cu eficientizarea rutinei cotidiene. Disciplina și modestia te vor ajuta enorm astăzi.

Fecioară

Luna Nouă se petrece acolo unde este nevoie mare. Adică, în casa iubirii, a pasiunii, a plăcerilor, a bucuriei de viață. Știi ce ai de făcut!

Balanță

Liniștea sufletească este baza pe care poți contrui orice. Iar Luna Nouă vrea să te forțeze să nu neglijezi deloc acest aspect.

Scorpion

Comunicarea cu oamenii cei mai apropiați îți va prii din plin. Afli lucruri noi pe care le poți folosi în viața de zi cu zi. Fii mai activ!

Săgetător

Totul va fi despre tine astăzi! Vei interveni în orice discuție și vei da numeroase exemple din viața ta personală, fără să ți le fi cerut cineva.

Capricorn

Astrele te invită să te gândești la planuri serioase, să îți pui intenții și să îți dedici mai mult timp. Sau să îți acorzi respectul meritat.

Vărsător

Chiar dacă este a doua zi a anului și tu încă mai vrei să petreci, Luna Nouă te roagă să te odihnești și să dormi mai mult.

Pești

Prietenii sunt buni la casa omului, dar sunt momente în care nu ai timp pentru toți. O zi bună pentru stabilirea pașilor pentru viitorul apropiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel