Horoscop, duminică, 19 mai 2019

Nu e ziua cea mai potrivită pentru Săgetători să încerce să etichetezi o relaţie neclară
Nu e ziua cea mai potrivită pentru Săgetători să încerce să etichetezi o relaţie neclară

Horoscop. Nu e ziua cea mai potrivită să încerci să etichetezi o relaţie neclară, iar la Vărsători ar putea apărea o mare oportunitate să se apropie de cineva pe care nu l-ai văzut demult. 

Balanţă

Nativii din Balanță vor fi puşi, astăzi, în faţa unei decizii cruciale. O dragoste din trecut se va întoarce în viaţa voastră şi veţi fi nevoiţi să alegeţi între viitorul pe care vi l-aţi construit singuri şi trecutul care v-a definit şi v-a oferit experienţă. Trebuie să vă gândiţi mai mult timp, apelaţi la ajutorul prietenilor apropiaţi şi al familiei şi abia atunci puteţi să decideţi dacă îi veţi permite persoanei din trecut să facă, din nou, parte din viaţa voastră.

Scorpion

Scorpionii vor fi, astăzi, în căutarea unei aventuri. Fie că vorbim despre adrenalină, fie că vorbim despre o relaţie de scurtă durată, astăzi veţi face tot ce stă în puterile voastre pentru ca aceste lucruri să se întâmple. Fiţi foarte atenţi la cei alături de care vă veţi înconjura astăzi pentru că există riscul să vă îndrăgostiţi iremediabil, iar aventura s-ar putea transforma într-o relaţie de lungă durată. Totuşi, acest lucru ar putea fi în avantajul vostru. Depinde doar de voi cum veţi proceda.

Vezi si: EXCLUSIV Zodia care va avea revelații. Astrolog: Se întâmplă dintr-o dată

Săgetător

Nu e ziua cea mai potrivită să încerci să etichetezi o relaţie neclară. Pur şi simplu e posibil să fie nevoie de mai mult timp pentru ca această relaţie să se dezvolte. Ignoraţi orice presiune pe care o resimţiţi din partea altora, sau a bârfelor din jurul vostru. Tot ce trebuie să faceţi e să vă concntraţi asupra modului în care vă simţiţi în această relaţie şi dacă sunteţi mulţumiţi de asta.

Capricorn

Dacă o neînţelegere va duce la o ruptură bruscă în relaţia cu persoana iubită, nu încerca să corectezi imediat situaţia. Ar putea să fie mai bine să dai ceva spaţiu celuilalt, dar şi ţie. Citeşte o carte, până când vă calmaţi amândoi. E foarte posibil ca până seara să râdeţi împreună de cearta din această zi.

Vărsător

Astăzi ar putea apărea o mare oportunitate să te apropi de cineva pe care nu l-ai văzut demult. Nu uita să fii răbdător, precaut şi cu mult tact, şa vor apărea rezultatele cele mai bune. E posibil ca spre seară să primeşti un mic cadou de la cineva apropiat.

Peşti

Păstrează echilibrul astăzi, orice ai intenţiona să faci. Poţi încerca un meniu nou caând ieşi la masă, dar asigură-te înainte de asta că poţi pronunţa corect numele meniului. Dacă ieşi la cumpărături şic eva îţi face cu ochiul, cumpără, dar fiind convins că acel lucru îţi este cu adevărat folositor. Petrece timp cu oamenii apropiaţi, dar nu uita să le iei în considerare sfaturile.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel