EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 17 octombrie 2021

Horoscop. Mercur și Jupiter se pregătesc să își oprească retrogradarea.

Deși Mercur își va opri retrogradarea mâine, vom mai avea cateva zile în care să trecem prin diverse încurcături, amânări, blocaje. Dar Jupiter direct ne va readuce încrederea. 

Berbec

Astrele îți recomandă să fii mai atent la cum se defășoară comunicarea cu partenerul sau cu oamenii apropiați. Astfel, poți evita unele neînțelegeri.

Taur

Cu greu te vei putea ține de un program clar al treburilor gospodărești. Atât tu cât și membrii familiei veți încurca multe dintre sarcini.

Gemeni

Nu îți ajunge ziua pentru a te ocupa de toate dorințele tale. Dar dacă vei cere ajutorul celor dragi, cu siguranță vei reuși să le îndeplinești pe cele importante.

Rac

În familie apar diferențe de opinie. Și asta pentru că una se spune și alte se înțelege. Este nevoie de timp pentru a le explica tuturor despre ce este vorba.

Leu

Ai vorbi cât e ziua de lungă! Dar cum suntem la staționarea lui Mercur, s-ar putea să ai anumite blocaje. Să nu îți găsești cuvintele potrivite sau să nu înțelegi ce ți se spune.

Fecioară

Vei fi atent la cheltuielile făcute de cei dragi și le vei critica alegerile. Dar știi cum se zice: criticăm ceva ce este în noi și vedem la alții.

Balanță

Ți-ai dori ca astăzi să nu fii nevoit să iei nicio decizie. Pur și simplu, nu te simți capabil de a face o alegere potrivită în niciun domeniu.

Scorpion

Îți face bine să stai mai retras și să meditezi. Sau să petreci mai mult timp în preajma familiei. Vei fi mai înțelept ca niciodată.

Săgetător

Va trebui să te împarți între partener și prietenii pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Oricum, ai face bine să stai departe de conversații nepotrivite.

Capricorn

Îți faci multe griji în privința banilor. Și toată ziua te vei gândi la ce ai putea să faci mai bine din punct de vedere financiar.

Vărsător

Staționarea lui Jupiter în semnul tău îți poate reconfigura lista de priorități. Astăzi vei simți o schimbare interioară. Iar de mâine se vor vedea efectele.

Pești

Este o zi bună pentru a-ți pune încrederea la muncă. Mai ales în chestiunile care țin oarecum și de capacitatea ta de a face alegeri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel