Horoscop, duminică, 16 februarie 2020

Vărsătorii se simt mici și invizibil și nu știu cum pot fi  luate în calcul
Vărsătorii se simt mici și invizibil și nu știu cum pot fi luate în calcul

Horoscop. Persoana iubită a Balanțelor  devine mai independentă, își cere drepturile și se comportă ca un adolescent.

Berbec

Este o zi nemaipomenită pentru a face pace cu trecutul, mai ales din punct de vedere personal. Viața ți se va schimba dacă nu te vei mai victimiza.

Taur

Statornicia poate fi o calitate, dar și un mare defect. Analizează viața ta de astăzi și încearcă să îți dai seama câte oportunități ai pierdut din cauza nevoii de confort.

Gemeni

Nu ai control, nu știi ce decizii să iei și te consumi prea mult. Spre norocul tău, oamenii vor crede că te descurci de minune și că se pot baza pe tine.

Rac

Ți se dau tot felul de teste în care să demonstrezi de ce ești capabil. Ar fi bine să nu exagerezi și să iei în calcul faptul că nu îți ridică nimeni statuie.

Leu

Partenerul ți se adresează într-un mod neacceptabil și alegi să îi comunici că nu mai ești dispus să lași de la tine. Fii mai atent cu banii!

Fecioară

Unii colegi nu se țin de promisiuni și ești nevoit să faci și treaba lor. Nu este cazul să te plângi prea mult, așa ai procedat și până acum.

Balanță

Persoana iubită devine mai independentă, își cere drepturile și se comportă ca un adolescent. Cu siguranță nu o face degeaba, deci sigur ai greșit cu ceva.

Scorpion

Interesul tău principal este să te placă superiorii și nu te vei lăsa până nu vei primi laude din partea lor. Dacă nu se va întâmpla asta, te vei gândi la un nou loc de muncă.

Săgetător

Viața te tot duce în ipostaze în care trebuie să înveți ceva nou și te-ai cam săturat. Este cazul să și pui în practică teoria de până acum.

Capricorn

Este clar că nu îți convine să depinzi financiar de alte persoane, însă astăzi vei avea nevoie de ajutor. Nu împrumuta sume foarte mari!

Vărsător

Te simți mic și invizibil și nu știi cum fii luat în calcul. Recomandarea astrelor este să nu te chinui astăzi pentru că nu sunt șanse în acest sens.

Pești

Ai senzația că te scalzi în ape foarte tulburi și că nu vezi nimic clar. De aceea, ar fi bine să te bazezi mai mult pe sprijinul apropiaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel