EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 15 august 2021

Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, sâmbătă, 23 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Mercur face un careu cu Nodurile Lunare.

Berbec

Tot ce vei spune astăzi poate fi interpretat greșit. Mai ales dacă vrei să corectezi pe cineva sau să dai un sfat. Mai bine renunți la idee.

Taur

S-ar putea să fii acuzat că ești cam narcisist. Că îți pasă doar de ale tale, că nu îi asculți cu adevărat și pe cei din jurul tău.

Gemeni

Discuțiile cu membrii familiei vor fi destul de provocatoare. Și până la urmă, nici tu nu mai știi cine are dreptate și a cui parte să o ții.

Rac

Este posibil să tot vorbești de trecut, să inisiști pe unele amintiri destul de neplăcute. Oamenii dragi vor să aibă o zi bună.

Leu

Ești foarte calculat astăzi. Mai ales din punct de vedere financiar. Dacă altădată nu te gândeai mult, acum pui multe întrebări.

Fecioară

Oriunde te-ai duce, vei fi persoana care mediază. Înțelegi punctele de vedere ale tuturor și ai instrumentele necesare să îi calmezi.

Balanță

Nivelul de neîncredere în oamenii apropiați este la cote mari astăzi. S-ar putea să îi acuzi de tot felul de nimicuri.

Scorpion

Prietenii sunt alături de tine, dar vor să își impună punctul de vedere. Astrele îți recomandă să zici ca ei și să faci ca tine.

Săgetător

Partenerul te va considera prea mofturos. Și de aici vor porni discuții despre cine are dreptate. Nu uita că este duminică!

Capricorn

Dacă ești atent la cei din jurul tău, astăzi poți învăța ceva folositor de la fiecare. Informațiile de la ei sunt foarte valoroase.

Vărsător

Astăzi preferi să fii mai introvertit. Pare că vrei să joci rolul spectatorului, dar de fapt ți-ar plăcea să fii regizorul tuturor celor dragi.

Pești

Discuțiile tale cu partenerul îi vor face pe apropiați să vă invidieze. Comunicați ca doi oameni maturi și vă înțelegeți câteodată din priviri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel