Horoscop, duminică, 13 octombrie 2019

Prietenii Capricornilor insistă să îi scoată din carapace
Prietenii Capricornilor insistă să îi scoată din carapace

Horoscop. Opoziția dintre Venus și Uranus este perfectată astăzi. Cei care încep relații să nu aiba așteptări prea mari.

Berbec

Nu te supăra dacă partenerul te roagă să îl împrumuți sau dacă își cumpără lucruri pe banii tăi. Vei avea o stare de tensiune permanentă.

Taur

Simți că nu ești validat și respectat la adevărata valoare de către persoana iubită. Crezi că meriți mai multă dragoste și mai multe gesturi romantice pe care le vei și cere.

Gemeni

Nu le încurca planurile cunoscuților dacă nu știi ce vrei să faci astăzi. Lasă-i pe ei să ia deciziile și tu caută să te adaptezi la planurile lor.

Rac

Vei obosi destul încercând să îi convingi pe cei apropiați să îți urmeze sfaturile. Acceptă că, pur și simplu, nu sunt deschiși și ai să vezi că vei fi mai liniștit.

Leu

Ai senzația că toată lumea se simte mai deșteaptă ca tine sau că face tot posibilul să îți demonstreze asta, fapt ce te va indispune toată ziua.

Fecioară

Ai curajul să te confesezi unei persoane apropiate și vei vedea ce bine te vei simți după. Aveai nevoie să comunici o parte din cele mai recente dezamăgiri prin care ai trecut.

Balanță

Pleci în oraș să faci o achiziție, dar te vei întoarce acasă cu altceva. Simți că este ceva în neregulă cu partenerul, este o presiune emoțională, dar nu îți dai seama din ce cauză.

 

Scorpion

Persoanele de sex opus roiesc în jurul tău, iar unele sunt total diferite față de ce cele cu care erai obișnuit. Este de ajuns să folosești câteva replici ironice și vor fi topite după tine.

Săgetător

Folosește ziua aceasta pentru a face sport, plimbări sau activități care îți fac mare plăcere. Bucură-te de orice ocazie de distracție.

Capricorn

Prietenii insistă să te scoată din carapace. Tu ai vrea să stai în casă și să te relaxezi, dar nu vei reuși pentru că vor fi foarte convingători. Și este spre binele tău.

Vărsător

Vrei să fii sufletul petrecerii, să atragi toate privirile și să îi impresionezi pe toți cu ideile neobișnuite. În mare parte, vei reuși, dar așteaptă-te și la elemente neprevăzute la petrecere.

Pești

Citește o carte, mergi la biserică sau urmărește un film. De unde nu te aștepți, de acolo vei dobândi sâmburi de înțelepciune necesari pentru dezvoltarea ta personală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel