EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 13 februarie 2022

Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilei.
Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilei.

Horoscop. Mercur se pregătește să intre în Vărsător. 

Mercur străbate semnul Capricorului pentru ultima zi. De mâine va intra în Vărsător. Îți recomand să rememorezi perioada de retrogradare, 14 ianuarie-4 februarie. Dacă au fost situații încurcate, de mâine poți începe să găsești soluții. Sau să îți dai seama unde a fost problema. De asemenea, te invit să îți amintești persoanele care ți-au reapărut în cale. 

Berbec

Ve fi destul de reticent atunci când va fi vorba de acceptarea propunerile celorlalți de petrecere a timpului liber. Vei fi mai leneș. 

Taur

Astrele îți recomandă să nu te preocupi din cauza problemelor de la serviciu, mai ales dacă ești liber. O poți face doar dacă muncești. 

Gemeni

Vei reuși să te încurajezi singur de fiecare dată când te vei simți în nesiguranță. Până la urmă, nimeni nu este expus la fricile tale. 

Rac

Luna îți tranzitează și astăzi semnul, deci te vei simți ca peștele în apă. Îi vei lăsa pe ceilalți să ia decizii și să se ocupe de treburile administrative. 

Leu

Te vei axa prea mult pe tot ce înseamnă greșeală. Făcută de tine sau de alții. De parcă viața este perfectă și de parcă astăzi nu este duminică. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu oferi timp și energie dacă nu vei primi ceva la schimb. Schimbarea lui Mercur te vrea mai pragmatic. 

Balanță

Câteodată, ai acest obicei de a insista prea mult pe ceva, iar oamenii din jurul tău să nu înțeleagă de ce o faci. De fapt, ai nevoie de validare. 

Scorpion

Orice drum făcut astăzi va fi plin de revelații. De asemenea, discuțiile cu persoanele dragi îți vor aduce multe informații folositoare. 

Săgetător

Ești prea atent la obiceiurile altora în sfera financiară. Dar oamenii respectivi au alte venituri și  cheltuieli. Nu este cazul să îi urmezi în totalitate. 

Capricorn

Astăzi este despre tine. Nu că nu vei empatiza, dar chiar ai nevoie de timp pentru propria persoană. Indiferent de ce ai în plan. 

Vărsător

Vei fi mai agitat. Cele mai ciudate gânduri nu îți vor da pace. Mercur se pregătește să intre în semnul tău și te va neliniști serios. 

Pești

Astrele îți recomandă să nu încerci să schimbi părerile unui prieten. Chiar dacă simți că își face mult tău. Este viața lui și nu a ta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel