EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 12 septembrie 2021

Horoscop, marți, 7 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 7 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Soarele se apropie de o opoziție cu Neptun. 

Berbec

În prima parte a zilei te vei confrunta cu o lene serioasă, dar spre seară îți va reveni cheful de ieșit în oraș sau distracție.

Taur

Vrei să îi faci pe plac partenerului. Te vei strădui mai mult decât este cazul. Ziua trebuie să fie și despre nevoile tale.

Gemeni

Astrele îți recomandă să stai departe de problemele familiei, mai ales dacă nu ești direct implicat. S-ar putea să fii confuz.

Rac

În primele ore ale dimineții, vei fi destul de sensibil, dar îți vei reveni după prânz. Încearcă să nu uiți că este o zi de duminică.

Leu

Fă tot posibilul să nu citești sau să te uiți la știri! Sau evită prietenii care nu fac altceva decât să se plângă la tine.

Fecioară

Nu încerca să te implici în deciziile celor apropiați! Mai ales când este vorba de cheltuieli. Vei fi destul de subiectiv.

Balanță

Nu ești de acord cu multe care se întâmplă în jurul tău, dar reușești să păstrezi aparențele. Nu neglija deloc odihna și somnul!

Scorpion

Prietenii vor aprecia că îi ajuți și vor fi generoși cu tine. În plus, vorbele tale de duh îi vor face să își pună unele întrebări legate de viață.

Săgetător

Îți dai și tu seama că nu contează cine are dreptate, așa că o lași mai moale astăzi cu discuțiile. Și chiar ai nevoie de liniște.

Capricorn

Partenerul nu va fi în apele lui și decizi să petreci mai mult timp cu el. Din fericire, ai cuvintele la tine și îl poți ajuta.

Vărsător

Dacă, în primele ore, abia te vei dezmetici, după prânz vei fi sufletul petrecerii oriunde te vei duce. Evită să fii prea impunător.

Pești

Timpul petrecut cu partenerul îți va umple sufletul. Chiar dacă, pe alocuri, vor mai fi mici momente de contraziceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel