Horoscop, duminică, 12 mai, 2019

Astăzi, Leii îşi pot fixa obiective pe termen lung
Astăzi, Leii îşi pot fixa obiective pe termen lung

Horoscop. Taurii vor primi multe cereri de ajutor în această zi, iar Racii sunt sfătuiţi să evite activităţile de natură egoistă şi remarcile deranjante la adresa apropiaţilor.

Berbec

Înţelept din partea Berbecilor ar fi să îşi eptreacă ziua în compania rudelor, a celor mai în vârstă din familie. Aţi putea cere anumite sfaturi, fie ele în dragoste ori în afaceri şi categoric veţi avea ceva de învăţat din experimentele de viaţă ale acestora. Este de asemenea posibil ca aceştia să vă ofere o sumă de bani pentru a vă putea finanţa o nouă idee de afaceri.

Taur

Taurii vor primi multe cereri de ajutor în această zi. Fie din partea prietenilor, rudelor, fie chiar şi din partea necunoscuţilor. Puteţi oferi sfaturi, dar nu uitaţi că uneori trebuie să vă axaţi mai mult şi pe propria persoană. Nu vă irosiţi energia în scopuri care nu vă pot oferi o mulţumire sufletească.

Gemeni

Gemenii sunt pe cale să se îndrăgostească. Încercaţi să fiţi sinceri cu propria persoană şi să acordaţi o şansă cuiva special care vă poate oferi fericire. În afaceri aveţi grijă. Dacă începeți un proiect, asigurați-vă că planificați fiecare pas înainte înainte de a începe, astfel încât să nu devină dificil mai târziu.

Rac

Racii sunt sfătuiţi să evite activităţile de natură egoistă şi remarcile deranjante la adresa apropiaţilor. Criticile pot fi constructive dar nu şi atunci când se nasc jigniri ori controverse. Este o zi bună pentru începerea unei relaţii sau a unor proiecte de succes. Evitaţi deplasările lungi, vacanţele departe de casă.

Leu

Astăzi, Leii îşi pot fixa obiective pe termen lung. Va fi o zi în care te vei odihni şi îţi vei face ordine în gânduri. Ai putea petrece mai mult timp în natură, ai nevoie de această relaxare. Pentru cei care nu se simt bine în păduri sau în apropierea lacurilor, parcul din apropiere este cea mai bună soluţie.

Fecioară

Fecioarele au nevoie de sfaturile prietenilor pentru viata personală. Sunt probleme şi o a doua opinie te poate scoate din încurcătură. Este foarte probabil un conflict cu familia, cu prietenii sau chiar cu voi înşivă, din cauza alinierii actuale a stelelor. Caută soluţii pentru probleme. Mergi într-un loc care te relaxează şi care îţi aliemntează creativitatea. O sesiune de cumpărături este binevenită. Sau, şi mai bine, o excursie într-un loc unde nu ai mai fost niciodată.

Citeste mai multe pe obserbator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel