EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 10 octombrie 2021

Horoscop, duminică, 11 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, duminică, 11 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Saturn se pregătește să își oprească retrogradarea în semnul Vărsătorului, iar Venus va face o conjuncție cu Nodul Sud.

Berbec

Toată ziua te vei gândi la la planurile de viitor. Sau la ideile cărora ai fi putut să le dai viață pentru un trai mult mai bun.

Taur

Nu vei reacționa bine atunci când cineva va încerca să îți impună o anumită conduită. Ești matur și știi cum să te porți în unele momente.

Gemeni

Ești urmărit de diverse fantome ale trecutului. Asta pentru că nu ți-ai rezolvat unele probleme. Ar fi cazul să nu le mai amâni.

Rac

Vei deveni brusc îngândurat din cauza resurselor, atât cele individuale, dar și cele pe care le împarți cu partenerul sau familia.

Leu

Va trebui să accepți unele situații legate de relația în care te afli. Iar cei singuri să își dea seama că nu au căutat partenerii potriviți.

Fecioară

Dacă nu mergi la serviciu, duminica este zi de odihnă. Astrele îți recomandă să nu îi zăpăcești pe cei dragi cu problemele tale profesionale.

Balanță

Câteodată nu ai nevoie de cineva ca să fii fericit. Tu ești suficient. Astrele te vor ajuta să găsești activițăți cu care să îți umpli sufletul.

Scorpion

De mult vrei să faci unele îmbunătățiri locuinței tale. De acum, vei observa că nu vor mai apărea amânări sau alte piedici.

Săgetător

Oamenii dragi trebuie să accepte că ai zile în care nu ești așa vorbăreț sau plin de viață ca altădată. Duminica aceasta așa va fi.

Capricorn

Astăzi nu ai chef de aruncat cu bani în stânga și dreapta. Și vei încerca să îi convingi și pe cei dragi să nu conteze pe tine.

Vărsător

Recomandarea astrelor este să nu îți încarci programul. Vei observa că nu te poți ocupa la fel de toate planurile.

Pești

Ai vrea să stai mai retras. Să meditezi, să te odihnești și să te gândești la următoarele planuri. Câteva clipe de singurătate îți vor prii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel