Horoscop, duminică, 10 iunie, 2018

Zodii, ce te ține departe de dragostea adevărată
Zodii, ce te ține departe de dragostea adevărată

Horoscop. Pentru scorpionii  nu este rău să rămână detașați ce se întâmpă în jurul său, iar pentru sorpionii, acestia vot munci cu psiune. 

HOROSCOP BALANȚĂ 10 iunie

Poate nu e rău să rămâi detaşat faţă de ce se petrece în jurul tău, mai ales dacă planează o atmosferă sumbră care de obicei te afectează, dar azi tu eşti într-o pasă bună pe care merită să o păstrezi pe tot parcursul zilei.

Lasă-i pe ceilalţi să se lupte cu piedicile şi cu eşecurile lor, pentru că nu te privesc personal. Nu trebuie să te pui de fiecare dată în pielea lor, că îţi strici tu tot cheful.

HOROSCOP SCORPION 10 iunie

Când ai ocazia să îţi pui în valoare talentele native, nimic nu e prea greu, de aceea azi îţi aduni forţele pentru a la canaliza într-un proiect care te încântă şi de la care ai mari aşteptări.

Munceşti cu pasiune, cu plăcere, cu o anumită bucurie pentru că se prefigurează rezultate demne de toată laudă la final.

Nimic nu poate fi mai motivant decât să faci ceea ce-ţi place cu adevărat şi care mai este şi apreciat de cei cărora te dedici. Chiar şi bucuria celor din jur e o satisfacţie suficientă pentru a lucra până la capăt.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 10 iunie

Nu te mai crampona de lucruri mărunte care nu sunt chiar aşa cum ai fi dorit. Mai bine îţi canalizezi energia spre un scop nou, care are mai mari şanse să fie atins, decât să te tot chinui să duci mai departe acest drum care s-a împotmolit.

Uneori, piedicile sunt cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla, semn că planul în care îţi aduci contributia nu are şanse şi ar fi mai bine să te apuci de altceva.

Asta trebuie să faci şi tu azi, să abandonezi acel sens care nu mai vrea deloc să înainteze şi să alegi un alt ţel, mai frumos, mai entuziasmant, mai motivant. Propune-ţi altceva, deci!

HOROSCOP CAPRICORN 10 iunie

Nu ţii cont de regulile nimănui şi tu îţi vezi de treburile tale concentrat numai asupra propriilor tale vise.

Dacă îţi urmezi numai propriile principii şi reguli, ajungi mult mai repede şi mai uşor la scopurile propuse, ca atare încearcă să faci abstracţie de cei care apar în faţa ta cu autoritate şi îţi dau ţie ordine.

Nu te supune lor, pentru că planurile tale nu sunt compatibile cu ordinele lor, ca atare, în acest moment, contează doar ce e în propria ta minte. Urmează-ţi drumul după politica ta, ca şi cum nu ar exista alţii mai puternici deasupra ta. Tu ştii cel mai bine ce e mai bun pentru tine, nu alţii!

HOROSCOP VĂRSĂTOR 10 iunie

Se creează o atmosferă foarte plăcută în grupul din care faci şi tu parte, ceea ce vă îndeamnă pe toţi la dialog, la o cooperare fructuoasă, la o prietenie din care se pot naşte rezultate care să mulţumească pe toţi.

Alătură-te colegilor cu interese similare şi uniţi-vă forţele într-un sens comun, pentru că ceea ce iese azi din eforturile voastre adunate la un loc e demn de laudă!

Unul din secretele reuşitei este optimismul, şi atât timp cât vă trataţi unii pe alţii ca de la egal la egal, ca buni prieteni, victoria comună nu e departe.

HOROSCOP PEȘTI 10 iunie

Tu ai rezolvare la orice problemă, pentru că analizezi lucrurile lucid şi cu seriozitate. Ba chiar ai putea avea sfaturi practice şi pentru alţii care-şi bat capul cu tot felul de întrebări, deci oferă-te să le fii alături la nevoie.

Mai greu e cu cei orgolioşi care nu ţi-ar recunoaşte pentru nimic în lume că nu ştiu cum să iasă din impas şi ar fi în stare să-ţi refuze sprijinul care le-ar fi de ajutor.

Nu încerca să ajuţi pe cineva cu forţa, ci doar dacă îşi va călca pe mândrie să te solicite! Un ajutor e benefic doar atunci când cel care-l primeşte chiar are nevoie de el!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel