Horoscop, duminică, 1 martie 2020

Horoscop
Horoscop

Horoscop. Poate fi o zi destinată activităților sportive sau a celor efectuate în aer liber pentru Capricorni.

Berbec

Vei respinge orice persoană care nu va fi dispusă la a se comporta după regulile și principiile tale. Este una dintre acele zile în care ești greu de suportat.

Taur

Pari atent la nevoile celorlalți și implicat atunci când ți se solicită diverse. Dar tu știi bine că nu ai deloc energie și chef să le faci altora pe plac.

Gemeni

Ai parte de o intuiție fantastică azi, însă nu o vei folosi corespunzător. Iar tendința de a profita de vulnerabilitatea persoanelor dragi nu îți va aduce nimic bun.

Rac

Reușești greu să menții liniștea în sânul familiei. Și oricum, parcă doar pentru asta trăiești zilele acestea. Nu fugi totuși de nevoile tale!

Leu

Consideri că duminica trebuie păstrată doar pentru odihnă și distracție și astfel vei intra într-un conflict cu unele rude care vor să le ajuți la treabă.

Fecioară

Neînțelegerile apărute între tine și partener te seacă de energie. În plus, apar detalii noi care creează confuzie și frustrare.

Balanță

Vrei să fii înțeles, acceptat și adorat. Și vei striga asta în gura mare. Impresia ta este că nu te iubește nimeni și că toți vor ceva de la tine.

Scorpion

Toți se crizează și jurul tău și ești obligat să devii factorul de echilibru. Capacitatea ta de analiză și autocontrol va fi soluția zilei.

Săgetător

Astăzi îți permiți să te răsfeți cum nu ai mai făcut-o de mult timp. Încă din primele ore ale dimineții, începi să te gândești că meriți ceva nou.

Capricorn

Poate fi o zi destinată activităților sportive sau a celor efectuate în aer liber. Îți poți lua și oamenii cei mai dragi astfel încât experiența să fie perfectă.

Vărsător

Îți poți investi energia în curățenia generală a locuinței sau în realizarea unor reparații amânate. Din fericire, cei dragi te vor ajuta.

Pești

Te trezești cu gândul că vei rezolva foarte multe, dar îți dai seama că iar te suprasoliciți fără motiv. Nu îți neglija partenerul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel