EXCLUSIV  Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un nativ este sfătuit să caute mai mult timp pentru sine

Pixabay / Horoscop 25 mai
Pixabay / Horoscop 25 mai

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop Balanță

Multă muncă și încă nu știți încotro. Cu Jupiter intrat recent în casa a VI-a, mulți vă veți gândi că vreți să vă schimbați locul de muncă sau vă veți dori o altă poziție sau, de ce nu, dintr-o dată ziceți că vreți să vă implicați într-un proiect. Doar că, știți care este treaba cu acest Jupiter? Jupiter vă spune să luați mai multe responsabilități și când colo o să vă treziți cu un teanc de chestii de făcut și o să spuneți vai, dar când le fac? Și de aici s-ar putea să apară momente din acelea în care oamenii să vă întrebe insistent când? Se mai apropie si Mercur de retrogradare, deci vor urma niște momente interesante. 

Horoscop Scorpion

Luna plină de mâine activează la voi zona financiară, e foarte important pe ce cheltuiți banii zilele acestea și v-aș invita să îi cheltuiți pe lucruri serioase, pe lucruri care vă țin mult timp, pe lucruri care au o importanță, care sunt durabile, care sunt rezistente. Și pentru că Mercur se apropie de retrogradare, nu aș neglija să mă asigur la toate actele, certificate de garanție, sau ceva pe acolo. 

Horoscop Săgetător

Să știți că, în ciuda faptului că Mercur e retrograd, e o perioadă bună pentru cei singuri să întâlnească pe cineva. E adevărat, nu înseamnă că e gata. Poate unii dintre voi veți cunoaște partenerul ideal care va rămâne alături de voi toată viața, dar chiar și așa, pentru că s-au mai redus din restricții, pot fi niște zile nemaipomenite, să ieșiți, să cunoașteți, să vă faceți un cont pe o aplicație de mobile, să cunoașteți prin prieteni, să mergeți la evenimente, nu stați în papuci acasă, ci ieșiți, cunoașteți, vorbiți. 

Horoscop Capricorn

Devii iertător. Spun asta pentru că Marte se apropie de un trigon cu Neptun, luna plină de mâine se va activa, se va duce în casa a XII-a și undeva faci pace, cu trecutul, cu o nostalgie, cu un regret, cu o supărare, cu o amintire mai neplăcută, înveți să ierți, înveți să lași și să îți dai seama că pierzi prea mult timp, cum sunteți voi mai pragmatici, te gândești că mai trebuie să și trăiești și mai ai alte lucruri de făcut. Voi veți reuși să faceți treaba asta și chiar dacă nu v-a venit ideea, veți reuși să stați la un moment dat pe o canapea și să vă gândiți că ați vrea să fie mai bine și să iertați. 

Horoscop Vărsător

Pasiuni, bucurie, energie. Eu vă spun de ceva timp, eu în locul vostru, asta aș face, în afară de serviciu, casă, familie, mi-aș găsi acele 2 ore, mai ales săptămâna aceasta și mai ales cu luna plină de mâine și cu eclipsa, domnule, este un curs de olărit și mă duc acolo și să văd eu ce fac cu mânuțele mele, cum mă joc eu cu lutul ăla, cum construiesc, dar este un exemplu simplist, îl puteți lua, îl puteți proiecta și să găsiți tot felul de analogii. De asta vă spun, treceți peste masă, joc, copii și faceți ceva și pentru voi. O să tot insist săptămâna aceasta.

Horoscop Pești

Luna plină de mâine activează sectorul profesional. O decizie care se ia la locul de muncă nu aveți ce să faceți cu ea, doar că s-ar putea să influențeze puțin mediul vostru familiar. Să stați mai puțin pe acasă, să aveți mai puțin timp pentru cei dragi, e mult de muncă și sunt decizii importante și sunt chestii la care nu puteți să spuneți nu și va trebui să acceptați tot felul de compromisuri, de momente din acestea, nu vă convin, dar e vorba de o plecare, e vorba de un proiect important, e vorba de o relocare și se întâmplă ceva aici și cel puțin cu luna asta plină de mâine o să vedeți că trebuie să sacrificăm o părticică, pentru că nu putem să le avem pe toate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel