EXCLUSIV  HOROSCOP. Astrolog DC News, previziuni 18 - 24 februarie. Zodia a cărei viață se schimbă

HOROSCOP. Astrolog DC News, previziuni 18 - 24 februarie. Luna plină în Fecioară ne va aduce acea nuanță de rațiune, de autodidacticism. Este o săptămână benefică. 

HOROSCOP. Astrolog DC News, previziuni 18 - 24 februarie. Berbec

Este un început de săptămână în care grijile vor prima. Luni vă veţi dedica familiei, copiilor. Vă veţi reconfigura în planul personalităţii. Intuiţia vă va ghida foarte bine, luni, marţi şi joi, la serviciu. În intervalul 18-24 februarie veţi rezolva câteva probleme. Fenomenul de lună plină vă va ajuta să vă focusați pe sectorul profesional, veţi avea numai de câştigat pe plan financiar. Va trebui să fiţi mai precauţi cu prietenii şi colegii. Lucrurile ar putea scăpa uşor de sub control, în această zonă.

HOROSCOP. Astrolog DC News, previziuni 18 - 24 februarie. Taur

La orizont, se anunţă o săptămână bună, mai ales dacă luni vizați relaţia cu familia. Va fi o fuziune. Între 18-24 februarie, în sectorul profesional anumite situaţii pot scăpa de sub control. În prima parte a săptămânii trebuie să puneţi în ordine lucrurile. Cei care nu au un loc de muncă pot primi veşti bune. Aveţi o protecţie din punct de vedere financiar. De asemenea, sănătatea este şi ea protejată. De marţi, veţi avea satisfacţia muncii, intuiţiei, perseverenței, iar rezultatele vor apărea rapid. Începând de joi, veţi culege roadele. Un aspect bun pentru mămicile care îşi doresc copii, în această săptămână. Cei singuri îşi pot întâlni sufletul pereche.

Vezi și: Dieta cu apă fiartă. Slăbești rapid și sănătos 5 kilograme

HOROSCOP. Astrolog DC News, previziuni 18 - 24 februarie. Gemeni

Veţi călători, veţi soluţiona mai multe acte, înscrisuri, documente. Staţi foarte bine pe plan financiar. În săptămâna 18-24 februarie, veţi fi împliniţi sufleteşte. Căminul este cel mai bun sprijin. Apare o serie de soluţionări în sectorul imobiliar: un apartament nou, o mutare, o casă. Vă vine acea intuiţie de moment care vă va avantaja. Anumite persoane invidioase, orgolioase vă pot face reproşuri. Relaţiile cu străinătatea vă poate aduce o surpriză neplăcută. De joi, segmentul sentimental va prima. Va fi o săptămână focusată pe sectorul profesional, întâlniri, deplasări, călătorii.

HOROSCOP. Astrolog DC News, previziuni 18 - 24 februarie. Rac

Veţi avea parte de câştiguri importante. Sectorul financiar se stabilizează. Vă liniştiţi pe plan sentimental: veţi comunica mai mult. Marţi, miercuri şi joi veţi primi cele mai bune răspunsuri care vor contribui la o stimă de sine crescută. Urmează întruniri după orele de serviciu, poiecte, planuri, idei. Din punct de vedere profesional, lucrurile se vor aşeza. Superiorii vor avea nevoie de viziunea dumneavoastră. În această săptămână, veţi avea parte de schimbări importante pe plan familial. Dacă sunteţi implicaţi într-un proces, lucrurile se calmează.

HOROSCOP. Astrolog DC News, previziuni 18 - 24 februarie. Leu

Începeţi săptămâna cu agitaţie în jurul dumneavoastră, dar toate se învârt în zona popularităţii. Puteţi avea o săptămână excepţională. Este o săptămână a realizărilor. Psihicul va fi mult mai întărit. Marţi, fenomenul de lună plină aduce un câştig material. Veţi lua cele mai bune decizii din punct de vedere profesional. Singura vulnerabilitate este legată de ruperea unor relaţii. Veţi călători, la final de săptămână.

HOROSCOP. Astrolog DC News, previziuni 18 - 24 februarie. Fecioară

Luni veţi medita, veţi avea ceva orgolii şi veţi fi atenţi să nu greşiţi. Lucrurile vă merg extraordinar de bine. Marţi, miercuri şi joi vă bucuraţi de un echilibru sentimental şi profesional. O deplasare în străinătate la finalul săptămânii vă poate aduce zâmbetul pe buze. Va fi o săptămână a revelaţiilor. Joi veţi avea câştiguri serioase. Se anunţă schimbări din punct de vedere imobiliar. Critica va lipsi şi aveţi parte de prieteni. Vă veţi întâlni cu persoane importante.

HOROSCOP. Astrolog DC News, previziuni 18 - 24 februarie. Balanța

Este un interval de revenire. Veţi începe săptămâna cu o şedinţă. Din punct de vedere profesional veţi avea de câştigat. Puteţi câştiga sume considerabile de bani. Pe plan sentimental, lucrurile nu merg fantastic. Aţi putea avea parte de gelozie. Lucrurile se echilibrează spre sfârşitul săptămânii.

Vezi și: Andreea Bălan, certată de fani, a izbucnit: Vă pricepeți doar să comentați

HOROSCOP. Astrolog DC News, previziuni 18 - 24 februarie. Scorpion

Veţi avea o săptămână interesantă din toate punctele de vedere. Luni veţi avea popularitate în sectorul profesional, veţi primi aprecieri din partea superiorilor. Este posibil să fiţi chemat de un alt angajator, iar dacă nu aveţi serviciu aţi putea primi o ofertă. Se leagă lucrurile pe plan profesional. Aţi putea semna un contract important. Miercuri şi joi, puteţi insista în orice sector de activitate pentru că veţi fi învingători. Se stabilizează segmentul financiar, mergeţi într-o direcţie bună. Aveţi o latură afectivă emoţională care lasă de dorit, în prima parte a săptămânii. Din a doua jumătate a săptămânii, devotamentul poate spune mult, veţi veni în ajutorul anumitor persoane. Din punct de vedere al sănătăţii staţi bine, problemele dispar. Puteţi începe o nouă relaţie, puteţi oficializa o relaţie.

HOROSCOP. Astrolog DC News, previziuni 18 - 24 februarie. Săgetător

Luni, un vis se poate transforma în realitate. Intuiția vă susține. Dacă aveţi de susţinut un examen, veţi fi în top. Sunteti cei mai favorizați, din acest punct de vedere. Veţi depune toate eforturilor, pe plan profesional. Colegii vor fi invidioşi. Chiar dacă vă veţi simţi epuizaţi, începând de joi, veţi fi prezenţi la anumite manifestaţii. Pe plan financiar, lucrurile se vor soluţiona. Este timpul să treceţi la treabă, dacă aveţi idei pe plan imobiliar. Până la finalul săptămânii, este posibil să vă îndrăgostiţi.

HOROSCOP. Astrolog DC News, previziuni 18 - 24 februarie. Capricorn

Iese soarele şi pe strada dumneavoastră, în sectorul financiar. Marţi, tot ceea ce înseamnă studii, examene importante se pot finaliza cu succes. Marţi, miercuri şi joi vor fi importante în dinamica acestor elemente. Norocul vă surâde. Din a doua parte a săptămânii, va trebui să fiţi mai prudenţi din punct de vedere financiar. Vă veţi deschide spre comunicare şi veţi călători. Va fi o săptămână interesantă din punct de vedere sentimental. Puteţi lua decizii importante. Femeile care îşi doresc copii, pot rămâne însărcinate. Va fi o săptămână a echilibrului.

HOROSCOP. Astrolog DC News, previziuni 18 - 24 februarie. Vărsător

Aveţi o săptămâna bună. Luni s-ar putea să câştigaţi un proces. Soluţionarea unui litigiu. Marţi, miercuri şi joi puteţi rezolva mai multe acte, care vă pot aduce un câştig. Orice nativ care este implicat într-un proces, indiferent de rol, nu va pierde. Veţi rezolva câteva probleme apărute în familie. Sunteţi deschişi spre comunicare şi ajutorare. Vă reveniţi din punct de vedere al sănătăţii.

HOROSCOP. Astrolog DC News, previziuni 18 - 24 februarie. Pești

După o lună de epuizare, controverse, soarele răsare şi pe strada voastră. Începeţi un nou proiect profesional. Veţi avea o colaborare cu parteneri la care nici nu v-aţi fi aşteptat. Pe plan sentimental, veţi lua o serie de decizii care vor contribui la tot ceea ce este mai bun. Se întrevăd călătorii, investiţii. Veţi recăpăta încrederea în forţele proprii.

Previziunile complete pentru fiecare zodie, în materialul video de mai jos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel