EXCLUSIV  Horoscop 9 noiembrie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Unii nativi trebuie să învețe cum să cheltuiască banii, alții cum să își ”cheltuiască” atenția

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Să ardem niște bani, dacă s-ar putea, nu? Soarele în tranzit în casa a doua tot timpul arde bani, mai e și în Scorpion, deci cu siguranță ardem bani, chiar și banii altora sau anumite resurse care nu ar trebui să fie consumate aiurea. Mai vine și Mercur. Mai și vorbiți despre banii pe care îi cheltuiți, ba chiar astăzi v-aș recomanda să nu vorbiți despre salariile voastre, despre banii pe care îi faceți. Mai bine despre banii pe care îi fac alții. 

Horoscop SCORPION

Conjuncția este pe fruntea voastră, efectiv, cu Soare și Mercur, deci voi le știți pe toate. Să știți că Soarele la voi guvernează casa a zecea, îl aduceți în casa întâi, îl aduceți și pe Mercur acolo. Astăzi puteți fi persoana aia care participă la o discuție, unde toată lumea se agită, că este această conjuncție cu Mercur, în Scorpion, în semnul vostru și voi o să stați frumos, o să aveți capacitatea să vă detașați, să fiți foarte obiectivi, inclusiv acasă, unde ar trebui să fie emoții, să fie atașamente cu oamenii dragi, voi vă detașați. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Această conjuncție în casa a douăsprezecea nu prea îmi place, fie vorba, pentru că aveți tot felul de bănuieli legate de ceilalți. Bănuieli pe care le amplificați fără a avea o noimă, fără a avea o dovadă sau un argument. Îi bănuiți pe ceilalți de tot felul de lucruri, dar nu bănuiți să îi întrebați. Țeseți ditamai mileul în capul vostru cu bănuielile voastre. 

CITEȘTE ȘI: Horoscop 9 noiembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cuprinsă de teamă. Crede că va pierde tot

Horoscop CAPRICORN

Conjuncția Soare-Mercur se petrece pe casa a unsprezecea, ceea ce înseamnă că trebuie să acordați mai multe energie unui plan. Nu doar că l-ați pus pe hârtie, nu doar că l-ați pregătit cu buget, nu doar că știți care sunt următorii pași. Poate stați puțin cu proiectul respectiv să îl simțiți, să înțelegeți ce vreți voi de la el și ce vrea el de la voi. Să nu faceți lucrurile doar matematic, vedeți ce simțiți.

Horoscop VĂRSĂTOR

Conjuncția se petrece pe casa a zecea. Astăzi trebuie să gesticulați, să comunicați, să dați mai departe mesaje, să spuneți mai departe. Atrageți atenția! Faceți orice se poate astăzi să atrageți atenția, atât a partenerului, cât și a oamenilor cu care lucrați sau a șefilor, cine știe. 

Horoscop PEȘTI

Conjuncția este în casa a noua. Dacă aveți un examen astăzi este briliant momentul. Dacă aveți de susținut o prezentare, dacă aveți un test, dacă vă duceți la un curs, astăzi efectiv veți fi precum un burețel și veți acumula de la ceilalți o mulțime de informații și chiar vă invit să faceți chestia asta. 

Horoscop final 2022. Schimbări neașteptate pentru toate zodiile

Horoscop final 2022 Berbec

Chiar dacă ai făcut pași importanți până acum, să știi că până la final de an nu vei mai vedea și alte rezultate concrete. Marte, guvernatorul tău, este retrograd în casa a treia și vrea să îți arate că ai nevoie și de alte perspective. Nu trebuie să îți pui toate ouăle în același coș! Nu neglija sănătate! 

Horoscop final 2022 Taur

Treci prin multe schimbări în sfera financiară. Retrogradarea lui Marte se petrece în casa banilor. Vei avea parte și de oportunități, dar și de cheltuieli. Saturn își menține tranzitul în mers direct în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Frustrarea face parte din viață. În plus, relația cu oamenii cei mai importanți va fi destul de rigidă. Citește mai multe pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel