EXCLUSIV  Horoscop 8 - 14 ianuarie: Luna Nouă, moment nemaipomenit pentru nativii Fecioară. ”Aveți nevoie să porniți pe acest drum. E vorba despre ce vă place mai mult”

foto pexels
foto pexels

Pentru nativii Fecioară începe o săptămână cu neînțelegeri în familie, dar cu multe oportunități. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a venit cu horoscopul pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 8 - 14 ianuarie 2024. Pentru nativii Fecioară, aceasta avertizează asupra unui început de săptămână ”cam neplăcut”. ”Se pot întâmpla lucruri neverosimile, sunteți copleșiți de niște vești pe care le auziți, de niște vorbe pe care le auziți, mai ales din sânul familiei. Mercur, guvernatorul vostru, în careu cu Mercur, zăpăcește, vă ia mințile și s-ar putea să luați decizii pe care, altădată, nici n-ați fi vrut să auziți că alții le ia. Pentru începutul săptămânii v-aș recomanda mai multă odihnă, stați pe acasă, dar nu discutați foarte mult cu oamenii apropiați” spune Daniela Simulescu. 

Astrologul mai precizează: ”Luna Nouă se petrece la voi în casa a cincea. E momentul nemaipomenit să vă gândiți dacă anul acesta vreți un copil, vreți să concepeți un proiect, dacă vreți să vă luați un animăluț, să construiți ceva din mâinile voastre, dacă vreți să dați viață cuiva sau unui proiect. Acesta este cel mai bun moment. Aveți astrele de partea voastră. Trebuie să vă gândiți, să meditați: viața mea vreau să fie pur și simplu anul acesta sau vreau să dau viață unui proiect? Aveți nevoie să porniți pe acest drum și e vorba despre ce vă place vouă mult”. 

11 IANUARIE: LUNĂ NOUĂ ÎN CAPRICORN

Un moment mult așteptat! Cea mai potrivită zi pentru te ocupa de rezoluțiile/intențiile/obiectivele pentru anul 2024. Aminteam la final de 2023 că retrogradarea lui Mercur nu era încă prielnică pentru rezoluții în noaptea dintre ani. Dar acum, se poate. Setează-ți intențiile, înregistrează-ți rezoluțiile, însă găsește un echilibru și nu exagera. Adică nu îți dori ce este superficial și inutil. Luna Nouă în Capricorn dorește să facem lucrurile responsabil, matur și cu mai multă discreție, arată Astrosens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel