EXCLUSIV  Horoscop 7 martie 2024. Previziunile zilei pentru fiecare zodie / video

Freepik
Freepik

Daniela Simulescu a spus horoscopul zilei de joi, 7 martie 2024.

 

Horoscopul va fi transmis în format video, de la ora 09:00, pe Youtube și Facebook DC News și DC News TV.

Berbec

Mercur va intra în curând în semnul tău. Până atunci, astrele îți recomandă să nu iei decizii importante și să nu îți comunici repede părerile. 

Taur

Există riscul să te lași influențat de către persoanele care nu trebuie. Îți este mai simplu să comunici deschis cu străinii decât cu persoanele dragi. 

Gemeni

Apropierea lui Mercur de Neptun îți va provoca multiple momente de confuzie, mai ales pe plan profesional. Încearcă să nu te lași păcălit. 

Rac

Este una dintre acele zile în care te vei plictisi serios. Dar nu este cazul să forțezi nimic. Din când în când, avem nevoie de liniște. 

Leu

Dacă lași îngrijorările să pună stăpânire pe tine, va trece ziua aceasta degeaba. Spune cuiva drag ce ai pe suflet și mai și ocupă-te și de altceva. 

Fecioară

Îți va fi destul de greu să îți dai seama de intențiile adevărate ale celorlalți. Dar poate că nu este ziua cea mai potrivită pentru asta. 

Balanță

Discuțiile cu colegii vor scoate la iveala lucruri neștiute care nu îți convin. Stai departe de indiscreții sau de momente de vulnerabilitate în fața lor. 

Scorpion

Astrele îți oferă câteva aspecte minunate pentru romantism și creativitate. Poate este cazul să pui pe primul loc viața personală.

Săgetător

Unii membrii ai familiei îți vor face promisiuni de care nu se vor putea ține. Deci ai face bine să nu te bazezi pe aceștia în totalitate. 

Capricorn

Ești foarte empatic și tolerant. Și ai un discurs pe placul tuturor. Este o zi bună pentru a învăța, pentru a comunica mult mai deschis cu persoanele apropiate. 

Vărsător

Îți propui să nu cheltuiești aiurea, dar nu te vei putea ține de această intenție. De asemenea, ai face bine să îți calculezi bine resursele investite într-un proiect. 

Pești

Mercur vine cu o multitudine de idei, dar Neptun îl va face să se îndoiască și să procrastineze. Încearcă să nu forțezi absolut nimic astăzi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel