EXCLUSIV  Horoscop 6 - 12 mai 2019. Săptămână PERFECTĂ pentru o ZODIE. Sfat de milioane

Horoscop 6 - 12 mai 2019
Horoscop 6 - 12 mai 2019

Horoscop 6 - 12 mai 2019. O zodie este rugată să uite de problemele celorlalți și să se axeze foarte mult pe propria persoană.

Horoscop 6 - 12 mai 2019. Cei care au copii vor vedea că, zilele acestea, cei mici vor avea multe cerințe. La grădiniță, la școală, de dus la doctor, un vaccin, de vorbit cu doamna educatoare. Înhămați-vă cu multă răbdare, vă rog frumos.

Horoscop 6 - 12 mai 2019. "Cei care nu aveți copii, e o mare dorință de a cocheta, de a ieși la evenimente, de a vă iubi mai mult, de a vă cumpăra o rochie, un costum. Tocmai ce a fost Lună Nouă. Mai bine ați face lucrurile astea.

Horoscop 6 - 12 mai 2019. Ce aș mai recomanda eu foarte mult acestor nativi...membrii familiei vor veni cu tot felul de certuri, ce nu depind de voi. Le veți lua pur și simplu ca atare. Vor cere și de la voi, și de la ceilalți. Toată familia va fi angrenată într-un joc neplăcut. Vă veți certa, vă veți tensiona, veți avea fiecare pretențiile voastre. Aici nu aveți ce să faceți. Mai bine vă răsfățați.

Citește și Horoscop 6 - 12 mai 2019. ZODIA care are de furcă toată săptămâna. Ce NU trebuie să facă deloc

Horoscop 6 - 12 mai 2019. În timp ce alții vă sună, vă scriu diverse, ați face bine să vă relaxați. Voi sunteți în cel mai măsură să vă simțiți bine, să mergeți la shopping, să mergeți la o cofetărie, să beți un vin fin.

Horoscop 6 - 12 mai 2019. Stați mai degrabă cu voi înșivă și bucurați-vă de viața voastră, decât de viața celorlalți", este sfatul astrologului Dc News, Daniela Simulescu, pentru nativii Capricorn.

Vezi mai jos horoscopul pentru toate zodiile:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel