EXCLUSIV  Horoscop 6 - 12 mai 2019. Lună Nouă, ZODIA care trebuie să fie foarte atentă. Astrolog Dc News: Mare grijă

Zodii 6 - 12 mai 2019
Descriere foto: Zodii 6 - 12 mai 2019

Horoscop 6 - 12 mai 2019. Săptămâna 6-12 mai se anunță una extrem de dinamică. Încă de pe 6 mai, Mercur, planeta comunicării, care va păși în semnul Taurului, se va ciocni de Uranus. De asemenea, va exista foarte multă tensiune în zona relațională, pentru o anumită zodie.

Horoscop 6 - 12 mai 2019. "Pentru acești nativi, săptămâna aceasta este foarte importantă din punct de vedere financiar. Tocmai ce și-au făcut niște planuri sau au avut niște schimbări în zona financiară, cu Luna Nouă de pe 5 Mai. De asemenea, fiecare dintre voi se gândește la bani, la salariu, la bonusuri, la cum își pot crește veniturile. Unii dintre voi pierd niște surse de venit, dar unii dintre voi câștigă niște surse de venit.

Horoscop 6 - 12 mai 2019. Recomandarea mea foarte mare este să deschideți puțin ochii în tot ceea ce înseamnă zona relațională, pentru că Venus în careu cu nodurile și cu Saturn și Pluto vă arată că ceva nu ați făcut bine. Aici mă refer la situația de zi cu zi, cu partenerul. Mulți dintre voi veți fi foarte ambițioși. Chiar prea mult. Mare grijă la excesul de zel!", a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu despre nativii Berbec cu ascendent în Berbec. 

Vezi mai jos horoscopul pentru toate zodiile:


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26