EXCLUSIV  Horoscop 4 martie 2024. Luna în Săgetător - ce zodii sunt influențate / video

Freepik
Freepik

Daniela Simulescu a spus horoscopul zilei de luni, 4 martie 2024.

Horoscopul va fi transmis în format video, de la ora 09:00, pe Youtube și Facebook DC News și DC News TV.

Săptămâna începe cu Luna în Săgetător, adică într-un mod optimist. Ce-i drept, în zilele ce urmează, vom avea parte de multe evenimente importante cum ar fi: Luna Nouă în Pești sau intrarea lui Mercur în Berbec. 

Berbec

Va fi destul de greu să găsești oameni pe care să te poți baza. Apropiații au parte de multă instabilitate în viețile lor și nu au cum să te ajute. 

Taur

Venus este încă sub influența careului cu Uranus. Astrele îți recomandă să nu faci promisiuni mărețe în discuțiile cu șefii. 

Gemeni

Astăzi, nevoile partenerului sunt mai importante ca ale tale. Dar, atenție! Nu este cazul să exagerezi cu sacrificiul. 

Rac

Astrele îți recomandă să fii foarte atent pe plan profesional. Vor apărea unele schimbări din care vei avea de învățat lecții serioase. 

Leu

Astrele te invită să fii mai rezervat, în absolut orice privință. Astfel, eviți pierderea unor resurse importante pe chestiuni inutile. 

Fecioară

Mercur nu se mai află sub influența lui Saturn. Deci putem spune că ai mai multă libertate, dar și înțelegere din partea partenerului. 

Balanță

Relațiile personale sunt foarte importante în această perioadă. Ar fi bine să le acorzi timp și atenție. Partenerul de viață chiar va aprecia. 

Scorpion

Unele evenimente de la serviciu îți dau de bănuit. Dar astrele îți atrag atenția că nu este cazul să exagerezi cu propriile scenarii. 

Săgetător

Familia îți dă mari bătăi de cap. Însă, dacă ai comunica deschis și mai des cu persoanele dragi, s-ar putea să ai surprize foarte plăcute. 

Capricorn

În continuare, există un risc crescut de cheltuieli. Și dacă tot se întâmplă asta, astrele îți recomandă să eviți împrumuturile. 

Vărsător

Nu te plictisești deloc astăzi! Vor apărea tot felul de situații, care mai de care mai ciudate, dar la care te vei adapta fără probleme. 

Pești

Una spui, alta faci. Din discursul tău, pare că nu prea ai încredere și curaj. Dar, când vei trece la fapte, apropiații vor avea o surpriză plăcută. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel