Horoscop 4 - 10 martie 2024. Voropchievici, despre o zodie: Sunteți pe cale să renașteți. Aveți sens benefic în tot ceea ce faceți

Numerologul Mihai Voropchievici. 
Numerologul Mihai Voropchievici. 

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru săptămâna 4 - 10 martie 2024.

Mihai Voropchievici a venit cu informațiile săptămânii care urmează pentru fiecare zodie. Numerologul a prezentat horoscopul în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse cu jurnalista Cătălina Porumbel.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

„Orizont. O carte bună în care veți găsi niște soluții pentru săptămâna viitoare. Echilibru bun. Veți fi stăpâni pe situație. Veți face o călătorie cu anumite beneficii. În această călătorie este posibil să faceți și niște descoperiri pasionale. Dragostea este peste tot, trebuie să luați și voi o porție din ea. Sfatul este să nu acționați impulsiv. Înaintați cu grijă. Astfel veți avea succes și reușită. Dacă aveți o călătorie cu scop de afaceri, veți reuși să semnați un contract foarte avantajos pentru voi” , a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

„Clepsidra. O carte instabilă. Va fi o săptămână cu oscilații. Vor fi câteva zile mai bune, câteva zile mai rele. De multe ori veți fi și mai dur. Va fi o săptămână când cu dragoste, când cu nervi, când cu posesivitate, când cu numărat de bani”, a zis numerologul.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

„Cosmos, o carte excelentă care simbolizează reușite în momentul când veți acționa, în absolut orice domeniu. Va fi o săptămână cu o reușită excepțională. Va fi și un deznodământ fericit al unei situații care poate vă ținea în suspans”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

„Are albul, o carte foarte bună, chiar dacă are numărul 13. Simbolizează o săptămână cu o protecție foarte puternică din partea unor persoane foarte puternice și influente, dar dați și voi dovadă de încredere și gândiți-vă că, într-adevăr, sunteți pe o cale bună. Se întrevede și o alianță serioasă. Cei care deja sunt într-o relație serioasă pot avea parte de căsătorie”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Leu (23 iulie - 22 august)

„Galben, 18, carte pozitivă. Sunteți pe cale să renașteți. Aveți sens benefic al lucrurilor în tot ceea ce întreprindeți. Aveți libertate deplină și acest lucru vă place! O situație pe care voi o considerați foarte dificilă s-a rezolvat de la sine. Nu e chiar de la sine, că dacă nu intervine Ziditorul, nimic nu se rezolvă. S-ar putea să aveți o întâlnire neprevăzută sau chiar o iubire fulgerătoare”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

„S-a dus la pescuit. Este pe râu. Are 17. O carte negativă. Veți simți că toate iluziile voastre parcă s-au prăbușit. Simțiți rea credință din partea unor oameni. Aveți senzația și trăiți un abandon, o trădare. Sunteți și prizonierii unei situații complicate în care nu puteți face mare lucru pentru moment”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

„Lună. Visare. Trecut. Amintire. Pasivitate. Familie. Seară. Gânduri. Balanțele captează energii, emoții de la ceilalți și le amplifică și pe ale lor. Vă apasă emoțiile puternice și veți simți nevoia să nu acționați. Și nu e bine dacă nu acționați. Indecizia voastră este mult mai rea decât situația reală. Faceți ceva pentru voi și ieșiți din pasivitate. Lăsați visarea doar pentru noapte”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

„15. Cenușiu. O săptămână în care puterea de gândire, liniștea, singurătatea în care vă cufundați sunt factori benefici în final. Veți avea, după multă analiză, o recompensă chiar mai târzie, dar nu se întâmplă nimic. Pentru cei singurei, o relație durabilă. Dacă nu vă doriți așa ceva, vă cufundați în singurătate și așteptare. Este o carte foarte bulversantă. Cenușiul nu este nici alb, nici negru”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

„Furtună, o carte negativă. O săptămână cu nervii la pământ. Sunteți un car de nervi. Vă simțiți orgoliul rănit. Dați dovadă de multă furie. Dacă aveți o relație cu suișuri și coborâșuri, se anunță lacrimi și crize, cu o finalizare neplăcută, cu o ruptură violentă”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

„Elan, zborul. Prietenie, sentimente altruiste. Schimbări rentabile, bucuria revederii a unei persoane care se întoarce. Vă îndreptați către cineva care vă trezește interesul”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

„Triunghi. O carte neutră. Săptămână cu schimbări masive în urma unor comunicări intensive”, a zis numerologul.

Pești (19 februarie - 20 martie)

„Pătrat. Patru. Carte neutră. Începutul unei noi acțiuni în profesie, realizare materială pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă vă ajută să puneți bazele solide într-o relație de suflet sau profesională. Gânduri bune”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

VEZI ȘI: Voropchevici: Zodiile care îşi schimbă viaţa în primăvara anului 2024 - https://dcnews.ro/951029

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel