Horoscop 30 iulie - 5 august 2018. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 30 iulie - 5 august
Horoscop 30 iulie - 5 august

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul săptămânii 30 iulie - 5 august 2018.

Berbec

Este activată axa libertății sau a pasiunii. Fac lucrurile pe care le iubesc cel mai mult în stilul lor. Trebuie să fie atenți la responsabilitățile lor peste care sunt gata să treacă de dragul convingerilor și libertăților lor. Prima parte a săptămânii este mai bună, vor fi mai toleranți și mai detașați. Dau drumul proiectelor în care cred. Relații tensionate cu copiii, familia.

Taur

Dorința de a avea mai multă stabilitate și siguranță în viața lor, în carieră, dar și în familie. Urmăresc ce se întâmplă pe scenele mari ale vieții lor, în relațiile oficiale sau cu oamenii importanți din viața lor. Prietenii le sar în ajutor. Primesc sfaturi bune, îndrumări. Atenție la relația cu șefii. Pot avea sentimentul că merită un loc mai bun și nu le este acordat. 

Gemeni

Își pot schimba crezurile, scara de valori. În urma cunoștințelor acumulate, a informațiilor pe care le-au strâns. De aici, competiție, conflicte, dispute, cu persoane care au alte opinii, alte crezuri, chiar și cu partenerul de viață. Cei care fac călătorii lungi, atenție la drum. Surprize unde ajung. În prima parte a săptămânii, știu cum să iasă din orice situație și să se adapteze.

Rac

Aspect tensionat în zona banilor. Le lipsesc bani și resurse. Au sentimentul că persoanele cu care colaborează sau apropiații pierd bani și din cauza asta sunt și ei afectați. Colaboratorii nu își fac treaba și pierd bani pe urma lor. Partea bună: cunoașterea legilor.

Leu

Sunt mai atenți la imaginea publică, felul în care se afișează sau opiniile celor din jur. Constată că nu mulțumesc pe toată lumea.  Fac un gest care știu că va contraria persoanele din jur. Sunt ușor de iritat, își apără poziția. Primesc sprijin de la familie.

Fecioară

Muncesc foarte mult în această săptămână, au foarte multe lucruri de corectat. Trebuie să treacă peste o frică mai veche legată de locul de muncă. Trebuie să treacă peste, să țină cont și să se bazeze pe fler. Întâlniri cu persoane care le dau chei și soluții.

Balanță

Au nevoie de multă iubire. De aceea se supără dacă primesc feedback-uri nemulțumitoare din partea apropiaților, persoanelor care îi mai critică, bârfesc, care produc indiscreții. Constată reacții și tot felul de comportamente ale celor din jur și trebuie să analizeze dacă nu cumva ele sunt măsura felului în care văd viața, lumea sau pe ceilalți. Cumva primesc o răsplată care nu le este pe plac. Pe axa prietenilor, tot felul de tensiuni. Munca merge bine.

Scorpion

O săptămână în care își doresc multă stabilitate, care pornește din propriile lor forțe. Se analizează, dacă vor să se mobilizeze, cât îi costă, dacă au suficiente resurse. Trebuie să analizeze tot, dacă fac pasul sau nu. Poate fi vorba de un proiect foarte mare. Flerul funcționează impecabil.

Săgetător

Sunt foarte preocupați de bani și neliniștiți că pierd. Triști că nu acumulează destul. Taie plăceri de pe listă. Stau foarte bine la capitolul familie dacă acceptă să fie aproape de persoanele care au nevoie de ajutor, persoanele bolnave, fără să mai facă nazuri. Economie pe harta lor.

Capricorn

Își doresc mulți bani, dar cheltuiesc mai mult decât ar vrea. Vor neapărat să împace pe cineva, fie copil, fie partener de viață. Vor să facă atenție, cadouri. Voiajele, întâlnirile cu prietenii sunt foarte bune, primesc multă energie bună și își încarcă bateriile chiar dacă își golesc buzunarele.

Vărsător

Unii se pot confrunta cu neîncredere în forțele proprii sau nu se mai consideră atât de calificați, atât de buni sau puterile fizice îi mai lasă. Sunt într-o perioadă de analiză aspră cu ei însuși. Sesisează care sunt părțile bune și rele ale lor, plusând pe părțile bună. O săptămână în care pot face mulți bani.

Pești

În prima parte a săptămânii sunt foarte intuitivi. Rezolvă probleme juridicie. În ansamblu, e bine să fie atenți la sănătate. Niciun fel de exces, nici alimentar, nici la volan, nici certuri, nici nopți târzii pentru că toate aceste lucruri costă. Să fie intuitivi, să aibă grijă de ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel