EXCLUSIV  Horoscop 3 aprilie 2024. Cum influențează conjuncția Venus-Neptun zodiile / video

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu horoscopul zilei de miercuri, 3 aprilie 2024.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și Youtube.

Astăzi avem o conjuncție între Venus și Neptun în semnul Peștilor. Această alăturare poate crea idealuri exagerate în domeniul iubirii. Vom fi predispuși să ne îndrăgostim de o nălucă, un vis sau de o iluzie. Da, este unul dintre cele mai romantice aspecte, dar și unul dintre cele mai înșelătoare. Căutăm o legătură spirituală, iubirea necondiționată, dar și postura de martir. Un asemenea aspect este nemaipomenit pentru compasiune, generozitate, creativitate, dar poate crea adevărate decepții amoroase. 

Berbec

Astrele îți recomandă să fii generos cu o limită. De asemenea, vei avea tendința de a cheltui sume importante pe lucruri superficiale. 

Taur

Venus, guvernatoarea ta, este în conjuncție cu Neptun. S-ar putea să fii destul de confuz și să te trezești cu numeroase dileme. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să stai departe de oamenii care îți consumă energia și nu îți oferă nimic. Este cazul să fii mai pretențios cu anturajul. 

Rac

O zi nemaipomenită pentru a citi o carte, a urmări un film sau pentru a face o plimbare mai specială. Mintea ta are nevoie de expansiune. 

Leu

Vei avea tendința de a fi ori prea cheltuitor, ori prea zgârcit. Astrele îți recomandă să nu lași timpul să treacă degeaba. 

Fecioara

Relația cu partenerul se poate îmbunătăți dacă vă veți arăta vulnerabilitatea. Stai departe de promisiuni pompoase. 

Balanță

S-ar putea să ai unele dezamăgiri din partea colegilor. Poate că ai avut așteptări mari în ceea ce îi privește. Comunicarea deschisă este cheia. 

Scorpion

Romantismul te poate ajuta să mai ieși din rutina zilnică. Creativitatea și inspirația nu au limite astăzi, trebuie doar să le pui la muncă. 

Săgetător

Astăzi vei fi mai mofturos. Nu ești mulțumit de multe aspecte, dar nici nu știi să zici cu exactitate ce anume îți dorești. 

Capricorn

Dai dovadă de empatie și toleranță. Vei avea talent la scris, dar și în dezbateri. Ascultarea celorlalți te va ajuta enorm. 

Vărsător

Bugetul tău va fi amenințat. Ești predispus cheltuielilor pe fond emoțional. Cumva încerci să acoperi un gol prin cumpărături. 

Pești

Conjuncția Venus-Neptun îți aduce carismă, te face fermecător, dar produce și o confuzie serioasă. Evită deciziile importante!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel