EXCLUSIV  Horoscop 27 mai - 2 iunie. Daniela Simulescu, despre o zodie 'încăpățânată': Priviți și partea plină a paharului! / Video

foto pexels
foto pexels

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens, a spus care este zodia ce trebuie să gândească pe termen lung și să vadă partea plină a paharului.

Este vorba despre Leu / Ascendent în Leu

'Jupiter s-a dus în Casa a 11-a. Va rămâne acolo până, iată, la anul în iunie. Tot acolo avem Soarele, guvernatorul vostru, aflat lângă Venus și va mai intra și Mercur. Pentru zilele ce urmează trebuie să rețineți să nu fiți încăpățânați! Mercur se întâlnește cu Uranus, în primele zile, și s-ar putea să apară vești ciudate, bizare, neașteptate la locul de muncă. Bine-nțeles că vă speriați și aveți impresia că veți pierde ceva sau că nu aveți control! Lăsați controlul, pentru că nu există control!', a zis Daniela Simulescu.

'Cu atât de mult marcaj în Casa a 11-a voi trebuie să vă gândiți la următorul pas! Dacă la serviciu nu se întâmplă lucrurile așa cum v-ați dorit, nu trebuie să considerați că se termină lumea dacă nu v-a ieșit planul! Trebuie să gândiți pe termen lung, nu pe azi, mâine sau acum! De exemplu, care este planul meu de viitor, pentru luna viitoare? Care este vectorul vostru, punctul de plecare? Unde se duce vectorul și unde trebuie să ajungă? Voi aceasta trebuie să aveți în vedere! În momentul în care vă bazați pentru un lucru pe viitor nu o să vă mai supărați atât de mult pentru situații neașteptate, bizare, instabile, mai ales de la locul de muncă.', a spus Daniela Simulescu.

'Și cu atât de mult marcaj în Casa a 11-a mai trebuie să știți că aveți nevoie de oameni. În relația cu ei să nu vă puneți nici pe un nivel superior, nici pe un nivel inferior. Aveți nevoie de oameni așa ca voi, oameni adevărați, cu calități și defecte, care nu sunt perfecți și trec prin traume. Nu trebuie să vă contaminați cu problemele celorlalți, dar nici să dați în spate, gândindu-vă la faptul că cei vor crede oamenii dacă vă asociați cu o persoană care a trecut printr-un moment greu, nu! Cu atât de mult marcaj în Casa a 11-a, mai este un aspect important. Să priviți și partea plină a paharului!', a mai spus Daniela Simulescu.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel