EXCLUSIV  Horoscop 27 mai - 2 iunie. Daniela Simulescu, avertisment pentru o zodie: Să aveți ochii mari, urechile ciulite, nu vă grăbiți! / Video

foto: Freepik
foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a vorbit despre zodia care urmează să aibă o perioadă importantă în care trebuie să aibă grijă, să nu se grăbească.

Este vorba despre Scorpion / Ascendent în Scorpion

'Jupiter iese din Casa a 7-a, unde v-a lăsat timp de un an ca să vedeți ce doriți pe plan relațional. V-a adus șanse, iar acum se duce în Casa a 8-a. Și zice că nu se mai poate continua așa, că trebuie să îți bagi mințile în cap și să îți dai seama cât mai poți investi în relația respectivă, dacă ea nu mai funcționează așa cum ar trebui, ca la carte.', a zis Daniela Simulescu.

Vine o perioadă importantă pentru cei care vor să își facă o afacere, să își lanseze un proiect, să primească o moștenire sau pentru cei care trebuie să intre într-un proces de divorț sau de partaj, să aveți ochii mari, urechile ciulite, nu vă grăbiți! Nu vă grăbiți!', a spus Daniela Simulescu.

'Începutul săptămânii s-ar putea să fie un pic neplăcut pentru că Mercur se întâlnește cu Uranus în Casa a 7-a și cuvintele partenerului s-ar putea să sune într-un fel anume. Cum vă știm că vă faceți tot felul de scenarii pentru a vă gestiona emoțiile, nu e cazul săptămâna viitoare, dar nu vă ajută la absolut nimic, ci, să vă duceți la partener și să întrebați ce a avut de spus, nu să vă faceți voi scenarii!', a mai spus Daniela Simulescu.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel